איכ, ערסים

Impious

New member
איכ, ערסים

אהלן, אני חדש פה, אחלה פורום :p אוקיי אז ככה. ירדתי עם שני חברים לירושלים לשחק בסנוקרון (למה? כי זול שם, פחות או יותר) קיצר הגענו למצב שהתערבנו אני וחבר עם שני ערסים מגעילים. שיחקנו שלושה משחקים, משחק ראשון על 20 שקל, משחק שני שוב על 20 שקל (במטרה שלא יהיו חייבים) ואז שוב כדי שלא יהיו חייבים אז על 40 שקל. בסוף יצא מכל הסיפור שהם הסתלבטו עלינו, שיחקנו אותה כאילו שאין להם כסף והתחילו לצחוק משטויות ("המצית הזאת עלתה לי 80 שקל, רוצה? היא לא נגמרת אף פעם" גאד..) בסופו של דבר, קיבלנו מהם 20 שקל והם ברחו מהמקום. איכסה איכסה איכסה לשרוף פשוט לשרוף!!!

9ball master

New member
מוסר השכל....

לא להמר
אם אתה מעוניין האקשיין אז תרשם לתחרות...

Impious

New member
איזה, עם כמה שאני בטוח בעצמי שאני טוב והכל

אני די בטוח שיש פה מספר לא מצומצם של שחקנים של ממש.. כאילו, פאק, יש לכם מקלות משלכם במאות שקלים, אפילו את זה אין לי :p ומוסר השכל ליתר דיוק הוא ש: 1) לא מתערבים עם ערסים 2) דורשים לראות ת'כסף מראש

9ball master

New member
וחוטפים דקירה בשביל 20 שקל...

המקל לא עושה את השחקן
הגישה שלך לא שונה בהרבה מכל ערס ממוצע....

Impious

New member
צודק, עכשיו אחרי שאחי סיפר אותי

אני גם נראה כמו אחד :| איכס אני לא מבין, מה הבעיה בהתערבויות קטנות כאלה על 10-20 שקל? סתם בשביל האתגר, לא בציפייה להפוך את זה למקור פרנסה או משהו כזה. פשוט משחקים עם אנשים נורמליים ולא נופלים על אנשים מגודלים עם שרשרת של בית"ר וכאלה :|

9ball master

New member
הבעיה היא...

שהיום זה 10 - 20 ש"ח אבל לאט לאט זה עולה... ביליארד זה ספורט והוא צריך להיות נקי וטהור, הימורים זה לא חלק מספורט כשהמהמר הוא גם השחקן...

Impious

New member
תשמע, אין לי שאיפה להתפרנס מזה כמו שאמרתי

מבחינתי, אם אני משיג חלק מהסכום שאני צריך לשלם על השולחן אני מבסוט, לא יותר מזה.. אני מסכים איתך אבל גם לא מסכים, נכון שזה צריך להיות נקי וטהור אבל קצת, בקטנה כזה, לא מזיק :) קיצר כל אחד בדעה שלו, יהיה טוב :p (וכשתקרא בעיתון שנער נדקר בגלל משחק סנוקר, תדע שזה אני
ואז תוכל להגיד לי 'אמרתי לך') לילה טוב שיהיה

תומר199

New member
מניסיון טוב בנושא שהעלת...

אם אתה כבר מתערב עם מישהו, לפחות שזה יהיה מישהו שאתה מכיר אותו... עם חברים טובים לא מתערבים, אבל לפחות שתדע מי הוא בכללי. אני יכלתי מס' פעמים להתערב עם כל מיני סוגים של אנשים, אבל אתה כבר "מריח" את הבלאגן שיהיה אחרי מצב שיהיה אם אני ינצח אותו וייקח לו סכום יפה אחרי כמה הכפלות. וצודק המאסטר, עדיף לוותר על 20 ש"ח, ולא להיכנס עם אחד לוויכוח.

ואם אתה כבר מחליט נגד כל השכל הישר

להתערב למרות כל הדברים הנכונים שאמרו לך כאן עם אנשים שאין לך מושג מי הם אל תתוכח רד מהעיניין של "לצאת פריאר" אם הוא מנסה לדפוק אותך בסוף אל תתעקרש על הכסף 20 שקל לא שווה לחטוף מכות מחבורה של ערסים ובטח שלא דקירה

למעלה