איכפת לי

איכפת לי

איכפת לי

אתה נכנס לצאט בזהות בדויה פעם אחת אתה מתחיל להקליד במטרה של להעביר את הזמן לאט לאט אתה מתחיל לדבר עם אנשים ולהכיר אותם אתה לא יודע מי מסתתר מאחורי המסך אבל אתה נהנה מלדבר איתם יש כאלה שמנסים להעליב אותך. יש כאלו שבאים לעשות בלאגן. אתה חושב שהכניסה שלך היתה חד פעמית לצאט, אבל אתה נכנס שוב ושוב ועם הזמן אתה רוקם יחסי ידידות, חברות, ואפילו קשר רומנטי או חד פעמי עם מישהו או מישהי שאיתם מקלדדים שעות. גם אני חשבתי שהכניסה שלי לפה תהיה חד פעמית כמו חלק גדול מהאנשים פה ואת האמת אומר לכם שיש פה חלק גדול מהאנשים מצטירים בהתחלה כאנשים נפלאים ואחר כך מגלים את פרצופם האמיתי ומלכלכים עליך ועל אנשים שאיכפת לך מהם בכל דרך אפשרית שממש מעוררת רחמים. אז כן, איכפת לי פה מ3-4 אנשים מסויימים קבועים, בלי לציין שמות אבל מי שיודע מי הוא לא צריך שאני אגיד את שמו פה, מהם ואני מוכן לתת את הראש שלי בשבילכם בכל זמן.

לורה..

New member
חתיך עדין - אתה פשוט צודק !

כמוך-כמוני... נכנסתי פעם אחת מזמן כדי ``רק`` להעביר את הזמן, צ`וטטתי עם אחד ועם שני והזמן עבר מבלי להרגיש, ואז פתאום הוא את הקצב מחיש ורוצה רק דבר אחד ואם את לא על אותו הגל הוא יתחיל להשמיץ אותך,ורק בגלל שלא עשית איתו סייבר או שלא שוחחת בטלפון או שלא רצית להיפגש-ובשבילו זה המון. יש כאן כאלה בצ`ט ויש גם אחרים, נפלאים, אך לצערי הם בודדים... ומתוכם כמה לי ידידות וידידים, וזה נפלא באמת רק כך לצ`וטט לדעת...: שכייף איתך לצ`וטט ולא בשביל ``לגמור`` שכייף איתך לצ`וטט , וכייף עליך מ``נודניקים`` לשמור .... אז חתיך עדין עם לב שבור גם אני חושבת כמוך וגם לי יש לפעמים בצ`ט הרגשה לא נוחה, אבל בזכות אנשים כמוך ועוד מתי-מעט הצ`יטוט הופך להיות ממכר כמעט.

תודה לך לורה

תודה לך לורה

על תגובתך האוהדת למכתבי פעם ראשונה שאני רואה את שמך פה ואני מקווה שאזכה להכיר אותך אני לא יכול לחכות להכיר אותך שלך מוטי

לי28

New member
לב שבור...

לב שבור...

שמחתי לראות אותך שוב רושם... תראה לא תמיד מה שבעינינו נראה כמשהו תקין נראה כך לאחרים כתקין. החוקים פה לגבי הרשום בפורום מאוד פרוץ ואין חוקים ברורים, לעיתים מה שנראה לגבינו הרושמים כמשהו תקין נראה לאחרים כמשהו משמיץ, לכן לב שבור יש לברור את הדברים לפני שרושמים אם לא רוצים שהם יעלמו או לרשום אותם בפורום אחר ששם המדיניות היא שונה (הסבר לגבי הנושא תקבל ממני בערב - בקשר שלנו) אז בגלל שאני רוצה להמשיך לראות אותך בין הרושמים, אנא אולי כדאי שתבחר את המילים. לי28

למעלה