איכס!!

tamarhp

New member
איכס!!

אני רעבה והמקרר ריק כי לא היינו שבוע בבית. רציתי להכין לי מרק פטריות מאבקת מרק פטריות, ואז גיליתי שהוא... מתולע!!!! שתי תולעים ענקיות באורך ס"מ כל אחת זחלו שם.... גועל נפש!!!! איך אפשר לשמור שדבר כזה לא יקרה שוב? (כמובן שאחרי הפתיחה תמיד סגרתי את הקופסה עם הסוגר שלה..)

kalah

New member
אני יוצאת מנקודת הנחה ש-

תאריך התפוגה עוד לא עבר.. האם זה היה במקום שעשויה להיווצר בו לחות? אני מאחסנת במגירת הארון ולא קרה לי ככה. בכל מקרה- תתקשרי לחברה שמייצרת ותביעי בפניהם את הזעזוע שלך. באמת מגעיל.

tamarhp

New member
זה אוסם...

וזה במדף במטבח (מעל הכיורים), לא נראה לי שמצטברת שם לחות, זה מקום פתוח...

Y A E L I 37

New member
אצלי כל התבלינים בצנצנות במקרר

בתוך סלסלה מסודרת כולל אבקת מרק העוף, פסטות, סוכר בקיץ, רטבים. למניעת תולעים ושאר חולירות בארונות אני מפזרת עלי דפנה וזה באמת משמיד חרג'וקים. בהצלחה

איך הצחיק אותי ה"איכס" שלך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

על כל פנים, אצלנו שומרים במקפיא את המרק עוף/פטריות.. במגירה של התבלינים יש רק קופסא קטנה שכל פעם מוציאים לתוכה כמות קטנה ממה שיש במקפיא. הכל עניין של כמה את משתמשת בתבלין. אם את מבשלת הרבה ויום יום את משתמשת באבקה- למה לשים במקרר? היא ממילא תיגמר תוך כמה ימים
על כל פנים, לבי לבי אלייך על המחזה המזוויע שנאלצת לסבול (מצחיקולה
)

tamarhp

New member
אני משתמשת די לעתים רחוקות...

אז אולי באמת אני אשים במקפיא.. אם שמים במקפיא אי אפשר להשתמש באבקה אם לא מוציאים אותה לפני כן? זתומרת, חייבים שיהיה כלי עם קצת אבקה בהיכון, כי האבקה ממש קופאת?

לא! היא רק מתקררת

אבקה לא קופאת.. תסגרי היטב את השקית/קופסא וזהו. אגב, אני בכלל "נסיכת הקרח"
הכל אני מקפיאה.. חח

למעלה