איכס!!!

just do ti

New member
איכס!!!

אני אוהד מכבי. וואלה הייתי בעדכם כל המשחק. ונהנתי לראות את האוהדים שלכם פורצים לפרקט ונהנים. אבל אז שרתם שוב למזרחי להתאבד. ויודעים מה גם אזה לא כ"כ מפריע לי אני כבר רגיל לגועל נפש. אבל שהשחקנים שלכם והמאמן ישארו על הפרקט?!?!!?!?!?!?!?! זה מגעיל!!

מגעיל מגעיל

חצי גמר גביע יולב זה דווקא לא מגעיל. להעיף את רומא שניצחה את בנטון ואת בולוניה מהיורוליג זה גם לא כל כך מגעיל..

z dead

New member
איכס איכס

אבל שימון מזרחי באמת צריך להתאבד כבר.

eari

New member
מה שאמרת..

גרוע מלייבש את לימונד וקנטור יחד על הספסל במשך עונה שלמה.. פשוט מגעיל.

z dead

New member
מה שאמרתי זה בסדר גמור

ירצה יתאבד,לא ירצה לא יתאבד. זה הכל החלטה שלו,ואני תומך בשימל'ה במאה אחוז בכל דרך שיבחר.

petertosh

New member
אם כבר איכס...צהבת..בעעעעעע

אני אוהד הפועל תל אביב. ובאירופה וגם במאבקים עם מכבי אני מפרגן לירושלים. משחק מדהים,לא האמנתי שיהיה סיכוי עקב מחצית ראשונה התקפית מזוויעה. מבחינה הגנתית...לא זכורה לי יכולת כזאת בשנים האחרונות,כל הכבוד!!! בהצלחה שיהיה לכם יום ראשון,וב"ה תקחו את הגביע. מי ייתן ותפסיקו את השליטה היהירה של הצהבת. והשירה של האוהדים...ת-ע-נ-ו-ג!!!

זה כייף לראות,

את הפירגון והכבוד ביניכם לבינינו.
אתה יודע, אני גר בתל-אביב וכשהייתם בלאומית ב' תמיד חילקו לנו כרטיסים חינם למשחקים שלכם, ותמיד באתי ונהניתי מהאווירה באוסישקין וגם מהמשחקים עצמם. אני חושב שזה אולם מדהים מכל הבחינות. אולם ביתי, האוהדים קרובים מאוד למגרש עצמו, האווירה מדהימה והפרקט תמיד העלה אצלי חיוך. ממש כואב לי על מה שעשו לו, זו טרגדיה ואין מילים שיתארו עד כמה המעשה הזה הוא גועל נפש. תמיד הייתה לי פינה קטנה בלב בשבילכם.

petertosh

New member
תודה גבר../images/Emo45.gif

את האהבה למקום תוכל לראות פה אם זה יעניין אותך. עוד לפני העצרת ועד עכשיו המקום מאוייש 7\24 כמטה מאבק. שאייזנברג המושחט יעזוב אותנו,הקרבות האדירים שהיו בין 2 האדומות יחזרו ב"ה. מקוה שלא תקבלו שיפוט מחורבן בנוקיהו,ותפרקו אותם. ד"ש לבאסטון ממוסינזון.

AmiTutiT14

New member
צודק.

אני גם לא אוהבת ששרים לו להתאבד (מילא כשהמשחק מול מכבי). הבעיה שלי זה לא המילה "תתאבד", אלא העובדה שהאוהדים מחזיקים ממנו כל כך הרבה. למשחקי ליגה הוא טיפה קשור ושרים לו ואני גם לא בעד, אבל אתמול הוא לא היה אפילו טיפה קשור, וזה סתם מדכא ששרים לו, מה הקשר בכלל?! כששרים לו, אני אישית לא מצטרפת.

למעלה