איכס!!! ראיתן את סדאם? אימל`ה!איך הוא ניראה...ואיזה השפלות הוא עובר עכשיו.!.
כ כרי0טינה New member 15/12/03 #1 איכס!!! ראיתן את סדאם? אימל`ה!איך הוא ניראה...ואיזה השפלות הוא עובר עכשיו.!.
P p r u d e n s New member 15/12/03 #2 את מרחמת עליו?!../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif כי זה ממש מגיע לו אחרי כל מה שהוא עשה. שיהרגו אותו! לא, יותר גרוע- שיראו לו את ענת! כן!
את מרחמת עליו?!../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif כי זה ממש מגיע לו אחרי כל מה שהוא עשה. שיהרגו אותו! לא, יותר גרוע- שיראו לו את ענת! כן!
כ כרי0טינה New member 18/12/03 #7 אמ... בקטע עים ענת אני בעד וגם עים זה שצריכים להרוג אותו(באמת מגיע לו) אבל לדעתי החמירו איתו קצת יותר מידי...
אמ... בקטע עים ענת אני בעד וגם עים זה שצריכים להרוג אותו(באמת מגיע לו) אבל לדעתי החמירו איתו קצת יותר מידי...
I i l i New member 15/12/03 #5 בודקים אותו בניגוד להסכמתו ..(מי שואל אותו בכלל) אממ בדיוקת רפואיות נראה לי..
R Roniii New member 16/12/03 #6 אני נגעלתי../images/Emo5.gif גם ממנו וגם מאיך שבדקו אותו. אני יודעת שמגיע לא, אבל בכל זאת זה היה מסריח
אני נגעלתי../images/Emo5.gif גם ממנו וגם מאיך שבדקו אותו. אני יודעת שמגיע לא, אבל בכל זאת זה היה מסריח
ס סתיו מם New member 18/12/03 #8 אני קצת ריחמתי לעיו בכל זאת למרות שהוא נבל ורשע . לא יודעת, לא יכולה לראות אנשים במצב כזה...