איכס

CLASSIFIED

New member
איכס

בדיוק חזרתי מהמטריקס. אי אפשר להשוות לראשון בכלל. לראשונה אני מסכים עם הביקורות. סרט גרוע. לא ממליץ. המטריקס הראשון היה מיוחד, זה סתם עוד סרט פעולה.

HoNeYyYy

New member
זה אף פעם לא הלהיב אותי

אני מתה שספיידרמן 2 ייצא כבר

מיצי007

New member
כן גם לזה אני מחכה

אבל זה לא יקרה עד 2004

וִיקוּש

New member
אתה רציני ?!

אני דווקא אהבתי את הסרט השני יותר הראשון ממש איכס...

CLASSIFIED

New member
עלק

הראשון הביא רעיון חדש ויפה, השני סתם גרוע - הכל מכות ופעלולים, בלי שום עלילה. ובלי קשר - טרינטי שווה

וִיקוּש

New member
../images/Emo26.gif

הראשון היה סתם מגעיל, ניו רק סבל שם כל הזמן ולא היה כמעט שום סיפור אהבה
ובכלל צריך לראות את הראשון איזה מיליון פעם בשביל להבין משהו... וטריניטי שווה רק אם היא לא שמה את הג'ל המגעיל בשער

CLASSIFIED

New member
טרינטי בכל מקרה שווה,

וכל היופי בראשון שהוא היה מחוכם כזה והיה צריך להבין, והשני הוא סתם סרט לחטיבת ביניים, עם מלא פעלולים ואפקטים. זה בעיקר סרט הכנה לשלישי, סרט גרוע...

LiveInACloud

New member
אני לא רוצה לפתוח פה דיון על מטריקס

אבל.. אל תצפה שבסרט השלישי פתאום יהיה רעיון חדש, פילוסופיה חדשה, משהו שיכול לחדש יותר מהסרט הראשון, הוא יהיה בסך הכל סרט המשך, כמו השני. אם הבעיה שלך זה חוסר תחכום, אז לך תתווכח עם אלפי ההודעות שכותבים באתרים השונים על הסרט ומנסים לפתח עליו תאוריות והבנות שונות של הסרט. אם לאקפטים אתה קורא "סרט של חטיבת ביניים" (אם התכוונת לזה) אז אני לא מכיר שום סרט אחר עם אפקטים חדשניים ומושקעים כמו בסרט הזה. פשוט זה נורא אין לכתוב ש"הסרט השני של מטריקס מה זה דפוק", סתם, בלי להסביר.

CLASSIFIED

New member
אוקיי

הסרט השני הוא נחמד, אבל די מטומטם.. (תוכנה שנעלבת שרוצים למחוק אותה והיא מורדת בתוכנות האחרות? נו באמת!).. איזה תאוריות אפשר להמציא על זה? הסרט הראשון היה יפה, והיה בו רעיון מיוחד, ואם זאת לא מטומטם כמו בסרט השני, שבעיקר היו בו פעלולים ואפקטים. קראתי לו סרט חטיבת ביניים כי זה סרט בעיקר עם פעלולים, בלי תוכן אמיתי נורמאלי.

dream3

New member
אני לא יודעת מה כולם מתלהבים

אני מודה לא ראיתי את שתיהם אבל האמת היא שגם לא איכפת לי אם אני אראה את הסרטים האלו או לא כי הם לא ממש מעניינים אותי
.....

למעלה