איכס!!!

netaK

New member
איכס!!!

זה מהאתר Intens שנפתח מחדש מישהו מוכן להסביר לי למה לה לעשות כזה גועל!?!? למי שלא זיהה...זה מייקל וג´טסין!!! זה לא קרה באמת היא פשוט חיברה תמונות ו...איכס! מסכן ג´סטין למה להתעלל!?!?

אויי.....גועל נפש

אני מקווה שבסדרה אני לא "אזכה" לראות את זה.... ותגידי, נטע, את לא לומדת אף פעם?!

netaK

New member
לומדת לומדת

אחרת איך אני אבהה במורה הסקסי שלי? (שאגב בטוח יוצא איתנו לטיול...אי אפשר לתאר את השמחה =] ) פשוט המערכת קצרה ועלובה..חחח

netaK

New member
טא דהההה!!!!!!!!!!!

בהשראת האתר עשיתי לי משהו נחמד השקעתי בזה 2-3 דקות...פעם באה אני אשקיע יותר ויהיה אולי יותר טוב =]

netaK

New member
למישהו יש רעיון

מה כדאי לי לעשות? מחר היום האחרון שלי פה!!!! שלישי-שישי טיול שנתי!!! ואאאאאאאאאההההההההוווווווווווווווווו

maayan15

New member
אז ככה...

התמונה שעשית ממש ממש חמודה...פשוט בריאן לא נראה ממש טוב בא (יחסית לעצמו..)...אבל הרעיון יפה!!... בקשר לתמונת המייקל-ג´סטין....כבר ציינת בעבר...אני דווקא דיי אוהבת את הרעיון של שניהם ביחד...כלומר....שתהיה בינהם מערכת יחסים נשמע לי דווקא מעניין מאוד!!....במיוחד עם בגללה בריאן ייקנא והוא יבין שבעצם הוא מקנא בג´סטין כי ג´סטין עם מייקל ושמה שהוא רוצה זה להיות עם מייקל אבל זה כבר הפנטזיות שלי....בקיצור...הרעיון ל שניהם ביחד לא מעורר בי בחילה למרות שלראות את שניהם היחד ככה זה יותר מדיי מוזר...והתמונה לא משו...אבל הרעיון...חמוד....מאיזה אתר זה?

netaK

New member
זה מ intens

לא מוצאת ת´כתובת... אמממ..יש לך רעיון לעוד תמונה שאני יכולה לעשות? משהו עם רקע אחר אפשר...כאילו שלא קשור לסדרה....כמו איתן או לחלופין בריאן על רקע של אש...משהו כזה תנו תנו רעיונות1!!

maayan15

New member
אמ...

את יכולה לקחת תמונה של ג´סטין ואית´ן מתנשקים...להעיף את ג´סטין ולשים במקומו את בריאן...זה הרעיון היחיד שיש לי...

netaK

New member
אי בעעעעעע

זה יעשה לי רע וייקח שנים למצוא תמונה שתתאים...אבל אפשר לחפש...

netaK

New member
טוב מעיין...

אני באמת מחפשת לך משהו בתקווה שיתאים...אוי גוד זה יהיה מגעיל..חח

נטע אני אוסרת עלייך!

ככה את משתפת פעולה עם האויב שאוהב את מייקל?! ומה הכתובת של האתר?

netaK

New member
חחח...זה פסדר לא מצאתי

ואין לי משוג מה הכתובת! סורי

למעלה