איכס

איכס

מישהי שהכרתי ``חברה`` ,קיללה את אימא שלי,מילא שאותי היא מקללת..אבל את אימא שלי? טיפשה ודוחה,מקללת אדם שנפטר..מה שבטוח שאם היא תחיה אלף שנה,היא לא תגיע למאית מהרמה של אימא שלי.. אז יופי שתקנא עד מחר. גועל נפש!

מור יקרה שלי..

מכירה את ההרגשה.. ובדיוק, היא בחיים לא תגיע למה שאמא שלך היתה.. אני בטוחה, בלי להכיר שאמך היה מיוחדת.. וזה כואב לשמוע קללות על מישהו שאיננו.. מצטערת לשמוע שה"חברה" שלך כך עשתה. מחבקת.. בובה

יקירתי ,עצוב לי להגיד לך אבל...

קיבינימט, שימי פס!!! ברור שזה די גועלי מצד הבחורה הזאת לקלל את אימך,אבל אני די בדיעה שלך בקטע שברור לך שהיא רק "חברה". לפעמים בדיוק אלו הקטעים שצריך לשים לב ולבחון מי באמת חבר ומי רק חושב שהוא כזה. את יודעת מי הייתה אימך באמת וזה מה שחשוב הרי-את זה את תיקחי הלאה לחיים ולא הערות סתמיות של אנשים שלא ברור למה בדיוק הרגישו צורך לפתוח את הפה-לפעמים עדיף לשתוק מסתבר.

תעשי מה שאני עושה

אם מישהו מקלל את אבא שלי, אני עונה לו בצורה הכי קולית, שאבא שלי כבר לא יכול להתייחס לקללות שלו, או שאולי בגלגול הבא הוא ישפר את הדרים שלו, או משהו כזה. על זה, בדרך-כלל, אין להם תגובה... שהמקלל יחווה את המבוכה ואת אי הנעימות ולא אני

אני לא שמה על זה שהיא מטומטמת ולא בוגרת

פשוט בזמן האחרון חוויתי הרבה מקרים של גילויי צביעות.. והיא עוד מאיימת עליי איומים שאני מעדיפה לא לכתוב פה.

yaeli20

New member
הקללה החביבה עלי...

בכל פעם שמישהו אומר לי כוס אמא שלך אני עונה בשיא הטבעיות... מתה! אין דבר יותר נפלא מלראות את הפנים והמבוכה של הדביל... מור'קה יש המון צביעות בעולם והרבה אנשים שאת חושבת שהם כאן כי הם באמת ובתמים אוהבים אותך ומתגלים בסוף כסתם אנשים נוראים. אין מה לעשות זה חלק מהחיים החוכמה היא ללמוד מכל מקרה כזה ולדעת בעתיד לזאת לפני שנקשרים ונפגעים... בינתיים קבלי
חזק

זהו

שהיא ידעה שהיא נפטרה,וגם זה לא מזיז לה אפילו.. לא חשבתי שהיא אוהבת אותי,אבל כמה גועל יכול להיות בבנאדם..

eshkolit32

New member
מורוש

אנשים יכולים להיות חסרי רגישות וגסי רוח. כמו שאת כותבת בעצמך, היא יכולה רק לחלום להיות האדם שאימא שלך היתה. אני לא יודעת באיזה נסיבות היא קיללה אבל אם היא עשתה מעשה כזה היא לא שווה את ההתייחסות שלך. כתבת שהיא גם איימה עלייך איומים שאת לא רוצה לכתוב כאן, אני מקווה שהיא לא עושה לך צרות. אני לא יודעת על מה מדובר אבל אם זה נראה לך בעייתי אני אשמח אם תשתפי אותי, אפילו במסרים ומקווה שאוכל לעזור.

גועל

היא באמת לא שווה התיחסות,היא מופרעת.. לא יודעת למה היא התחילה לקלל,אפילו לא עשיתי לה כלום. זה רק מראה כמה היא עלובה. סתם מדהים אותי איך בנאדם מגיע לכזאת רמה ועוד בלי שעשית לו כלום.

למעלה