איכס בלינק
E Emily the gamada New member 25/7/05 #5 אוי נו באמת בשביל זה נכנסת לכאן? חשבתי אולי אנשים חדשים יגידו משהו חכם,נחמד,חברות.... שונאת את אלה שנכנסים לפורום ומתחילים לקלל את הלהקה לא טוב לך תלך! זובי.
אוי נו באמת בשביל זה נכנסת לכאן? חשבתי אולי אנשים חדשים יגידו משהו חכם,נחמד,חברות.... שונאת את אלה שנכנסים לפורום ומתחילים לקלל את הלהקה לא טוב לך תלך! זובי.
X xero1 New member 25/7/05 #6 לא.. האמת שניכנסתי לכאן כדי לראות איך התקדם הפורום. ..מאז שהקמתי אותו לפני 5 שנים.
E Emily the gamada New member 25/7/05 #7 נמ חח אוקיי למה הלכת? ות'אמת שלא משהו תודות למאי ורועי הוא חי
R RoyBlinkBoy New member 25/7/05 #12 אדם טוב אתה למרות שגם אני כבר לא ממש בקטע של בלינק.. חח 100 אחוז תכננת איך אתה הולך להגיד שאתה הקמת את הפורום.. אתה היית המנהל הקודם?
אדם טוב אתה למרות שגם אני כבר לא ממש בקטע של בלינק.. חח 100 אחוז תכננת איך אתה הולך להגיד שאתה הקמת את הפורום.. אתה היית המנהל הקודם?
E Emily the gamada New member 25/7/05 #15 חחח זה נשמע כאילו אנחנו בתקופת האבן ואתם מדברים מי מלך לפני וכאלה.... חח אוי עזבו מצב רע. כאפה.
L l AdidAs l New member 26/7/05 #19 אבא ../images/Emo24.gif אני אומרת לכם הכל פה זה מניפולציה אחת גדולה מה אתר אומר על הרעיון הבא.. תחזור לאהוב את בלינק כמו פעם, תחזור להיות מנהל , יהיה בידך הכוח אפילו למחוק את ההודעה הזאת שתבין איזה רעיון ענק זה! אה כן, ויחזרו לפה אנשים [[=
אבא ../images/Emo24.gif אני אומרת לכם הכל פה זה מניפולציה אחת גדולה מה אתר אומר על הרעיון הבא.. תחזור לאהוב את בלינק כמו פעם, תחזור להיות מנהל , יהיה בידך הכוח אפילו למחוק את ההודעה הזאת שתבין איזה רעיון ענק זה! אה כן, ויחזרו לפה אנשים [[=