איכס בלאק מטאל

Petrucci-jr

New member
איכס בלאק מטאל

אני שונא בלאק מטאל וכל מיני צרחות מגעילות ומוזיקה שלא יודעים מה עושים אז החלטתי לרדת על ולצחוק על המוזיקה המגעילה הזאתי כנסו ללינק ותורידו זה חצי מגה בייט 500K

gil_mor

New member
כמה בוגר

נו בחייך.. תשמע, לא חסרות להקות בלאק מטאל מחורבנות שיצליחו לרדת על עצמן יותר טוב לבד, אז למה אתה בכלל טורח? חוץ מזה, מה עם MTV קראפ? זה עדיף. וחוץ מזה, יש בלאק מטאל איכותי עם סולוים שאני רוצה לראות אותך עושה כמו קרידל אופ פילת´ למינהין אז בבקשה, אל תרד על דברים שאתה לא מכיר ואל תפסול סתם. only death & goore Divid gil mor

Zed off

New member
נו באמת...

אני לא מאמין איזה שטויות רצות פה!?!?! -נתחיל מזה שיש פה מישהו שמעלה קטע שבכלל חושב שככה נשמע בלאק מטאל?!?! כנראה שבחיים שלך לא שמעת בלאק... -קרידל אופ פילת´ זאת חרא של להקה!(היא בכלל נחשבת בלאק?) אם כבר להמליץ על להקת בלאק מטאל טובה אז mayhem יש להם מתופף רצחני! וגם שאר חברי הלהקה מצויינים! ולא שאני חזק כלכך בבלאק, אני יותר שומע דת´ מטאל ופרוגרסיב מטאל, אבל עדיין להגיד על בלאק שזה חרא?!? טימטום!

Wyld stallyn

New member
תגובה

דבר ראשון קריידל אוף שיט לא חרא של להקה 3-4 דיסקים ראשונים שלהם מצויינים (קרולטי בסימן שאלה) שאר הדיסקים באמת מהדברים הכי מסריחים ששמעתי בחיים (from the cradle to enslaved, midian, bitter bla bla) ואני מניח שאותם שמעת... חוץ מהדיסק וחצי הראשונים בחיים לא היה להם קשר לבלאק גם בדיסק וחצי הראשונים הם לא היו בלאק, אבל היו השפעות בקשר למייהם אני מתערב איתך ששמעת רק את grand declaration of war שהוא גם לא בלאק, הוא ענק אבל הוא לא בלאק חוץ מזה למרות שאני שומע הרבה בלאק, זו לא מוזיקה טכנית או משהו בסגנון הדגש הוא על האווירה (במוזיקה) ובליריקס ובגלל זה אני לא מצפה מחובב דרים תיאתר לאהוב בלאק

Zed off

New member
דווקא לא...

אני יודע ש grand declaration of war הוא לא בלאק...(אבל נכון שהוא בהחלט לא רע) אני דווקא שמעתי את De Mysteriis dom Sathanas שלפי מה שהבנתי הוא כן בלאק(תקן אותי אם אני טועה...)וזה נכון שבבלאק אין ביצועים ברמה של פרוגרסיב מטאל, אבל להגיד שכל הבלאק חרא? זאת הכללה טיפשית! המתופפים שם מאוד טובים, טוב אז הגיטריסטים לא דופקים סולואים מהירים כמו פטרוצ´י...so what? עדיין יש שם רמה מסויימת...

Petrucci-jr

New member
להרגע רבותי

תרגעו לא התכוונתי לפגוע מצטער אם פגעתי סך הכל רציתי לבדוק אם אני יכול להעלות דברים לאתר הזה כי עשיתי שמה מנוי חדש בכל מקרה כנסו עכשיו לאתר ניגניתי שם אם החבר שלי זיו גז בלוז תגידו לי מה דעתכם שוב אני מצטער אם פגעתי במישהו אני בעצמי שומע קריידל

The Exorcist

New member
רק בקשה ממך (בלי לפגוע)

תכתוב עם סימני פיסוק. ממש קשה לקרוא ככה את ההודעות ואי אפשר להבין איפה מתחיל משפט ואיפה נגמר.

The Exorcist

New member
אני חייב להעיר...

הייתי ממש בדילמה אם למחוק את ההודעה הזאת או לא, אבל אחרי ששמתי לב שהגיבו העדפתי שלא למחוק.

חחחחח!!! אהבתי!

למרות שלא הכי הבנתי את המילים נקרעתי מצחוק מה EVIL בהתחלה אבל וזה אבל גדול לא כל הבלאק מטאל זה ככה יש למשל את צ´ילדרן אוף בודום שהם הלהקה נאמבר 3 שלי :) למרות שאני לא חסיד של הבלאק\דת\גריינד\ברוטאל ובטח יבואו עוד דברים שעושים רעש..לא יפה להכליל... אבל בכל זאת אהבתי יש לך אייסיקיו?

Zed off

New member
צ´ילדרן זה לא נחשב...

מבחינת השירה אולי הם בלאק, אבל הריפים שלהם הם לא בלאק, לכן גם אנשים ששונאים בלאק יכולים לאהוב אותם,כי חוץ מהשירה אין כלכך קשר לבלאק... אבל זה כבר ויכוח שנטחן בפורום רוק ומטאל...

למעלה