איכס אייפוד

LoMatNia

New member
איכס אייפוד

Go iRiver ולמי שחושב שאני טועה שיכנס לאתר ויראה את ה-PMP-120 וה-PMP-140 בקרוב יהיה לי אחד ושלא לדבר על ה-PMC-120

OrlyNL

New member
לך תקנה אייריבר

מה אתה רוצה מאיתנו? זה נראה לך פורום של אייריבר?

La Gamba

New member
האם אתה חושב שיש לפתוח לIRIVER

פורום בנפרד? האם זה לא יהיה מתאים אם יהיה פורום אחד לכל נגני הMP3, על אף שפורום זה מצליח יפה בזכות עצמו? או שההתנשאות האופיינית לAPPLE ובעיקר לIPOD עדיין מלווה אותו? לא חשוב, מאבק אבוד.

OrlyNL

New member
תגידו לי אנשים

למה כולם חושבים שאני בן??????? זאת כבר הודעה שלישית ביומיים האחרונים שפונה אלי בלשון זכר. אורלי זה שם של בן??? ולשאלתך, יש פורום גאדג'טים, שם אפשר לדבר על כל הנגנים. זה פורום אייפוד, ועם כל הכבוד, לשים פה הודעה עם הכותרת "איכס אייפוד" זה ממש לא לעניין.

OrlyNL

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

קרמה, נראה לי שאנחנו היחידים שערים בשעות כאלו...

New member
מה את בהלם?

יאללה יאללה, לכי תאכלי קרטיב בטעם אורז

LinkTree

New member
מצחיק

אבל משום מה זה תמיד הצד האחר שטוען להתנשאות... אתה יכול לראות כאן מליון שאלות על IRIVER וחבריו ועל כולם אנחנו עונים ברצינות - וגם ממליצים לאנשים בהתאם לצורך לקנות IRIVER. אבל אם מגיע הודעה נוסף ההודעה שלמעלה די ברור שזה רק בשביל הפרובוקציה - כמו גם הדברים שאתה אומר "או שההתנשאות האופיינית לAPPLE ובעיקר לIPOD עדיין מלווה אותו?" מה אתה רוצה שיגידו לך שאתה גבר? מישהו כאן אי פעם אמר משהו מתנשא על מישהו? מישהו פעם התנשא על IRIVER? תן דוגמא ואל תתעסק בפרובוקציות - לזה אפשר לפתוח פורום נפרד.

La Gamba אני מאוכזב מאוד ממך

וחבל כי ציפית ממך ליותר ממי שפתח את השירשור אני לא מצפה לכלום טרולים לא חסר אבל אתה??

La Gamba

New member
אני ממש מתנצל

על כך שפגעתי בחלק נכבד מהקהילה הזו שתומך ועוזר לכל מי שצריך וזקוק לעזרה. בנוסף, אני גם מתנצל על כך שבלבלתי בין המינים. אין לי מושג למה זה קורה, אבל גם לי זה קורה המון, אז- Go figure. סה"כ ההודעה הזו נבעה מתחושה לא מצודקת, ואני מצטער שפרסמתי אותה.

*GormE*

New member
יש פורום הוד השרון?

פחחח ברור שאפל יתנשאו (או מי שיש לו אפל יתנשא) יש על מה להתנשא.

La Gamba

New member
לא הייתי כזה פורום

זה שומם מדי מכדי להיות דבר כזה. אמממ... דווקא זה לא כל כך ברור, כיוון שלאפל יש מספר חסרונות (אבל זה מאוזן, כי לכל דבר בשוק יש חסרונות). ברובם, רוב נגני הMP3 לא כל כך שונים

LinkTree

New member
נו...

מה שיפה זה שכל האנטי IPODיסטים לא מרגישים שהם משהו בלי לבוא לפורומים של IPOD ולעשוד רעש - שיהיה לך במזל טוב... ביי

למעלה