יש לך מזל... לפי הצילום האוכל היה עומד לך בגרון.... חחחחחחחחחחחחח...
פ פנטום הצט New member 16/7/02 #42 יש לך מזל... לפי הצילום האוכל היה עומד לך בגרון.... חחחחחחחחחחחחח...
ט טאקילה~* New member 16/7/02 #37 מה אתה לא יודע מה ההימור??????? היא הימרה שאני זוכה בשלושה פירסי האוסקר.. וואלה זכתה בארוחה..
ר ר ו ח New member 16/7/02 #38 לא קשור אליך צופה... ההימור היה בנוגע לזה שרצה להקיא... לאן הוא נעלם? שיט...הברחנו אותו!
D DANAMIZ New member 16/7/02 #47 מצטרפת לנזיפה../images/Emo123.gif זאת הפעם הראשונה שלי פה ו...באמת מפתיעה העיסוקים שלכם כאן...נמוך מאוד. סליחה על ההתנשאות..זאת האמת.
מצטרפת לנזיפה../images/Emo123.gif זאת הפעם הראשונה שלי פה ו...באמת מפתיעה העיסוקים שלכם כאן...נמוך מאוד. סליחה על ההתנשאות..זאת האמת.
ט טאקילה~* New member 16/7/02 #49 שיוווו איזה כניסה עצבנית....חדשה.. נו אמר לך תוכיחי מה וכמה את איכותית .. מחכה לשמוע ממך ,כמה את מרימה מהפורום... דווקא יש חתיכים...
שיוווו איזה כניסה עצבנית....חדשה.. נו אמר לך תוכיחי מה וכמה את איכותית .. מחכה לשמוע ממך ,כמה את מרימה מהפורום... דווקא יש חתיכים...
ר ר ו ח New member 16/7/02 #52 הנה...תיכף אני... פורשת לעיסוק נוסף ומהנה... ו..אל תטרחו לומר שוב... זה ירוד אני יודעת...
פ פנטום הצט New member 16/7/02 #60 חחחחחחחחח ר ו ח יש לי אולקוס !!! תגידי שלוש פעמים מהר: בא לי להקיא באיקאה !!!