איכססס

איכססס

גועל נפש. איזה פורום מגעיל נהיה פה. פעם עוד היה עם מי לדבר אבל היום, כל פעם שאני נכנס לפה בא לי להקיא. או שאתם משחקים אותה עלק מתוחכמים, או שאתם נגררים למריבות של ילדים מפגרים, או שאתם מצרפים קבצים של זין וכוס וחושבים שזה מה זה מצחיק, או שאתם מפרסמים שירים שמישהו אחר כתב, או שיורדים אחד על השני...פשוט גועל נפש. יותר טוב שתחזרו לגן. ורצוי לכיתה טיפולית. חבורה של אינפנטילים מעוררי רחמים! לכו הביתה!!!

יש לי שני דברים לומר לך...

1) נשארו לי שקיות הקאה מהטיסה האחרונה... 2) יש לתפוז עוד 250 פורומים, למה לך להיות כאן?

כוכבית

נשבע לך, הלכתי לפורומים אחרים אבל בשום מקום לא נגעלתי כמו פה. אתם מגעילים ברמה בינלאומית. מה יש לחפש בשדות זרים? אגב, בדקת שבשקית אין חור? את יודעת, שלא ינזלו כל המיצים וירטיבו את פניני החוכמה שרצים פה...

ר ו ח

New member
חומד...תיקון טעות שלך..

אין לא ינזלו... לא יזלו... אז לפני שאתה מתחכם... לתשומת לבך חומד...

מה אכלת בערב?

אני אכלתי פלאפל אבל שכחתי לשים עמבה. את יכולה להציל את המצב? אולי קצת חמוצים? טחינה? משהו? שיהיה קיא מגוון ובשלל צבעי הקשת

טאקילה~*

New member
הסרחת תחדר ימקיא מקורי...

אכלת עמבה או חילבה??????? איףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

טאקילה~*

New member
יאאאא מיסכן יש לו בחילות והקאות....

חבל שאתה לא כמו תותח 28 ס"מ ראבק זה מקינאה שהוא אוהב אותי?

טאקילה

תזיזי ראבאק את הפסלונים רגע הצידה שלא יירטבו מהקיא. הנה זה בא ....עוד רגע......בעעעעעעעעע חבל. הזהרתי אותכם, לא?

טאקילה~*

New member
תעצור!!!!!!!

אני מכסה את הפיסלונים עם קונדום.. תקיא תקיא ותירדם זה מה שאתה יודע לעשות אוףףףףף איתך..

טאקילה~*

New member
מפתיעה אותך נושנוש????????מקיא...

למה ציפית אם בא לך להקיא???????? שאני אפתח לכבודך את הפה?????????? חוצמיזה הזיון שלי בלי קונדום...זה בסדר מנוע טורבו נקי .

ר ו ח

New member
כאחד שנגעל...

נראה לי שהשרשור די מושך אותך.... מה קרה? שינוי בתוכניות?! מסתבר שהרדוד כן מושך הא? אגב...כתבת.. אותכם...אז תיקון חומד ,כותבים אתכם... <עדיין בחילות?>

אל תקיא לנו !!!

טאקי להההההההההההההההההההה

טאקילה~*

New member
מהההההההההההההההההההההההההההההההההה

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כפרות תותח אני מאוהבת בך..
תראה איזה תותח יש עליך..ראבק.

טאקילה~*

New member
תותח כפרה יורד לי ריר מהפה ../images/Emo178.gif

שאני יתגלגל על התותח כמו החישוקים הלוואי.. שתידרוס אותי רכבת אוירית ,,,אמן,,,28 ס"מ של יצירה אוחחחחחחחח וזה בשיא החוצפה מקיא לנו פה ..
תותח אני מתה עליך..אתה ברכה מהשמיים ...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ר ו ח

New member
חומד...

רק על תקיא בפורום... זה לא מוסרי!!!!!!!!!! <אופו משטרת הפורום לעזאזל>

למעלה