איכסולוב...הנה זה בא..

איכסולוב...הנה זה בא..

עוד אישפוז,לעוד בדיקות. הפעם כבר באמת לא אכפת לי.שיהיה.מה שיהיה.יהיה. העיקר שיהיה הכי טוב שאפשר. גם לכם... יום נעים וסופש רגוע וחמים.

חזרתי...

עצבנית על איכסילוב כמו שלא הייתי... הייתי שם 4 ימים.לא עשו כ-ל-ו-ם!! ביקשו שאחזור לבדקות חוזרות אחרי שלפני..חודש כמעט התלוננתי על פלשבקים,כאבי ראש,התנתקויות... בטלפון אמרו לי להעלות את רמת הטגרטול.מ800 ל900.הכל הסתדר. עד שקבלתי אישור,מיטה פנויה ושאר פרוצדורות מוציאות מהכלים...הכל הסתדר.ובכל זאת הלכתי כי כבר אישרו וזימנו.אז מה להפסיד...? חשבתי שאולי יעשו עוד בדיקות שגם ככה הייתי צריכה לעשות.בדיקות שיגרתיות. אז הגעתי ביום רביעי אחר הצהריים.שוב נתקעתי עם דבר בחדר.יום אחרי החליפו לי חדר.ויסלחו לי...אבל הייתי עם אישה מבוגרת עד כדי זיקנה,שלא מדברת עברית,רק צועקת עד כדי צורחת על זו שהיתה איתה(המטפלת שלה ניראה לי..).לא עצמתי עין יומיים. אחר כך החליפו לי חדר למבוגרת אחרת שהיא היתה בסדר. זימנו אותי לעשות בדיקות דם ועוד צילום EEG.אף אחד מהשננים לא קרה. בית משןגעים.בחיי.אלה ה4 ימים הכמעט הכי מעצבנים בחיי.בחיי... אבל יאללה...אני בבית.לעזאזל הזמן...הוא תמיד יעבור...ככה או ככה... אז...זהו.את הבדיקות אני אעשה במראפה הקרובה לבייתי ולאיכסילוב אני מקווה לא להגיע בזמן הקרוב.והרחוק גם... שתיהיה שבת שלום נעימה ומנעימה...

מהכרות שלי

עם המחלקה הנוירולוגית שם, זה באמת על הפנים. במשך השנים יצא לי ללוות כמה אנשים למחלקה הזו, הלך ונהיה גרוע יותר. יש שם כמה רופאים מעולים, אבל הם מיסתתרים בתוך כל מיני תפקידים, ולכן לא מופיעים. כך שהטיפול נעשה על ידי גרעין על הפנים פלוס מיתלמדים(התרשמתי שרצות שם שגיעות טיפוליות חופשי). ניראה לי שהמנהל, אולי איש בעל שיעור קומה בידע, אבל לא יודע להשתלט על המחלקה. במיוחד שהוא מטייל בחו"ל כל הזמן. כל פעם שהייתי הוא נעדר בנסיעות, וכשחזר היתה חלה איזו שהיא תזוזה בצוות.

אין לי אלא לקוות...

שזו אפיזודה...סוג של חולפת.בכל ה5 פעמים האחרות שהייתי,מהראשונה ועד זו (לא כולל)...אין לי מילים.היה באמת בסדר ויותר. והראש מחלקה באמת היה הפעם בחול...ורצו שם עצבים חופשי...נרוולוגיה...;).. ליל מנוחה וברכה...

למעלה