איכסה

לא פיה

New member
איכסה../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif

המשקאות האלו של "Virgin" זה הדבר הכי דוחה שנתקלתי בו הקיץ. מה איתכם? אלו מוצרי-קיץ עשו לכם חררה בקיץ האחרון? אגב, אני דווקא אהבתי את ה"שוקטה" של פאנטה, אני יודעת שיהיו כאן כמה אנשים שיחלקו עלי...

De-Panther

New member
ווירג'ין סאקס../images/Emo6.gif...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ואני יודע שזה נשמע סוטר
לא טעמתי את השוקטה שוקטה!! אבל היה קטע במפגש שמייג'ן כל הזמן אמר שוקטה
והרבה לא הבינו על מה הוא מדבר ואף אחד לא טעם

לא פיה

New member
אוי, אני אשמע כל כך קטנונית...

אוקי- אני באמת מחבבת אותך
, ואל תחשוב שאני איזו גירסא נשית לאבשלום קור, אבל: 1. "לסטור" זה מה שהרמיוני עשתה למאלפוי בספר השלישי, אתה התכוונת ל"לסתור", כלומר- "סותר". 2. זה לא סותר, כי בתולה יכולה לעשות את... מה שהתכוונת ועדיין להשאר בתולה. 3. באנגלית לא אומרים "To suck" אלא "To blow", ככה שאין באמת רמז מיני בהודעה שלך... הכל ברוח טובה, כן?

De-Panther

New member
אני דסלקט ככה שפועל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אצלי התרוץ הזה של שגיאות כתיב
והעיקר שהבנת את הכוונה שלי
הכל תמיד ברוח טובה
*עושה פו על לא פיה*

De-Panther

New member
תמיד עובד../images/Emo3.gif בגלל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הדיסלקציה אני גם לומד עם מחשב נייד בבית הספר

Me 4eVer

New member
חסר טעם?!../images/Emo5.gif

זה עשה לי פלאשבאקים לאומץ חומץ..

As I Am

New member
אשכרה טעמת את זה? ../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

רק הסתכלתי על המקרר שזהר בכל צבעי המרקרים שיש לי בקלמר והרגשתי דחף חזק להקיא. X_x זה נראה כמו סוג של זרחן, לא כמו משהו שאמור להכנס למערכת העיכול שלי. Oo

אתמול סוף סוף גיליתי... ../images/Emo57.gif

איזה טעם יש לשוקטה!!! הייתי בד"ר לק (בגן שמואל...) ושתיתי מים והלכתי לשבת בזמן שאבא שלי קנה לעצמו גלידה, בכל אופן, היה רק שולחן אחד פנוי והיתה עליו פחית שוקטה וזה בטעם לימון ופרח האלדר, שזה איזה פרח עם טעם "עדין ומיוחד" (WTF?). בכל אופן, לא שקלתי אפילו לנסות לטעום את הווירג'ין. חברה שמייצרת קולה בטעם ווניל היא לא אחת שאפשר לסמוך עליה

לא פיה

New member
דווקא הקולה-וניל הכי סביל

כל שאר הטעמים זה סוכר עם הרבה, הרבה, הרבה צבע מאכל. מישהי (מייד תבינו מדוע אני פונה דווקא לבנות) אולי זוכרת את ה"אימפולס בודי-ספריי", הדיאודורנט הזה שהיה בכל מני ניחוחות מוזרים? ל"פאנטה שוקטה" יש טעם שהוא המקביל המדוייק לריח של ה-"O2" של אימפולס. באמת.

אוי, אהבתי את הדאורדורנטים האלו!

טוב, למען האמת רק את הוונילה (שהיה מעולההההההההההה, ואז הפסיקו לייצר אותו. אני חולה על ריח של וניל) ואת ה"זן". כל השאר די היו
. בכל מקרה, אני לא זוכרת את הריח כי השתמשתי רק בווניל אבל מילא

HaMsTeR

New member
וואו, היה לזה ריח ממש טוב..../images/Emo118.gif

נורא אהבתי את הדיאורדורנט הזה...

Minerva

New member
לא טעמתי.../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif

למעלה