איכסה פיכסה קיץ

• פותח הנושא luka
  • פורסם בתאריך

luka

New member
איכסה פיכסה קיץ

אני שונאת קיץ, אני שונאת את החום וכן, אני שונאת את הים, מתפשרת עוד איכשהו על ברכה. והדבר הכי גרוע בקיץ- הכי הערס וגדול מימידו (אנחנו תאומים ביי דה וואי) במכנסיים קצרצרים וגופייה ו... דיי זה דוכה כל השערות מבית השחי, ולא שהוא חשב על להתקלח מה פתאום!!, ואחרי כדורגל ואייככ זה דוחה כתבתי את זה פה כבר שנה שעברה, אני לא אחזור על זה שוב (הינה חזרתי) הדבר הכי טוב בקיץ זה התאריך 22.6. בו רבותי וגבורתיי יש לי, יערה קטן, יומולדת. טוב חייבת לעוף, קיץ זה לא דבר טוב בכלל, חם ומגעיל ואני שונאת ארטיקים וגלידות והבגדים בחורף יותר יפים יערה

flowr..

New member
יערה..

איך אפשר לשכוח את ההודעה על אחיך התאום? זו ההודעה שהכי שפכה אותי מצחוק בהיסטורית הפורום... (טוב, זו, וההודעה של N0 ``פשוט וקל``, שנכתבה כתגובה למישהי ששאלה איך הופכים לחבר פורום.) flowr..

kirk hammet

New member
מוזר

אני דווקא איש של קיץ ..... קיץ זה כזה כיף ים ארטיקים אבטיח אין גשם הכל נפלא בקיץ ! וגם ארבע ימים אחרייך יש למישהו מאוד יקר לליבי יומולדת

flowr..

New member
הכל נפלא?

כמובן שהכל נפלא. שמש. חום. זיעה. כוויות שמש. יתושים ושאר חרקים. חום. חום. חום. flowr.. ששונאת קיץ.

Black Star

New member
אני בהחלט מעדיפה חורף...

או סתיו... בכל מקרה, אני אוהבת שקריר- למרות שלי תמיד קר. ואני אוהבת מה שלובשים בחורף.. ואני אוהבת את האוירה. תודו שחורף הוא עונה הרבה יותר רומנטית :) חורף זו פשוט עונה יפה.. קיץ- טוב, אני ממש לא אוהבת אנשים מזיעים. ואת כל החרקים הג`יפה שמעופפים לי (כבר עכשו, לא שמעו שקר נורא בחוץ) בבית, איחס. כל היתושים האלה, בעעע. יש דברים כיפיים בקיץ...החופש. אבל חורף חורף חורף, עונה קסומה.

kirk hammet

New member
אני לא מתקשר למה שאמרת

את מבינה , רומנטיקה ואני לא מתחברים .... זה לא שאני שונא אותה , פשוט שאין לי אפשרות להציג אותה , אבל אני מרגיש נפלא עם העובדה הזאת , כמו שאומר בועז שרעבי , חופשי ומאושר , והחורף זה הדבר הכי מרוחק ממני

Wednesday

New member
אתה צוחק!

לשלושה ילדים מהכיתה שלי יש יומולדת ב26.6-!! ובשיעור מתמטיקה (כבר מותר להזכיר לימודים. החופש נגמר רשמית :( חישבנו שההסתברות של זה מ-א-ו-ד נמוכה. אז עוד אנשים באותו תאריך? טוף

kirk hammet

New member
איך אומרים

WOW !!!!!!!!! שלושה ילדים באותה כתה עם אותו תאריך !? חתיכת עניין העיקר שיש להם תאריך מדהים

Wednesday

New member
אוקיי...

אז זה לא כל כך מדהים. בכל מקרה- מזל טוב. לעוד חודשיים...

הידד!!! B-( H-(

אני איתכם, קיץ זה גועל נפש. כלומר, אלא אם כן את כוסית למשל, ואז זה עוד איך זהוא בסדר, כי יש לך זכות מלאה להסתובב עם ביקיני ואף אחד לא יגיד לך כלום, אבל לנו, המלאות קמעה אין שום זכות, ואלוהים ישמור עם נעז אפילו לחשוב על להסתובב עם גופיות. אנחנו בהחלט נמשוך אחרינו כמה מבטים, אך הם יהיו עויינים. וכן, חום. חום. חום.

וגם...

היומולדת שלי ב29.6 ברכות יתקבלו בשמחה יש גם הקרנה של רוקי בכוכב באותו תאריך!!! נא לבוא, אם לא בשבילי, אז בשביל צ`ארלס אטלס.

N0

New member
מה ?

אה אה יש לנו אותו תאריך לידה :)... יופי עכשיו גם את התאריך לידה שלי אתם יודעים... N0 רק רוצה לציין שהוא לא מצודד באופציה של לפרסם תמונות שלו באינטרנט... הוא לא ממש פוטוגני (כמו שהוא טרח לציין לפני שצילמו אותו, אבל זה לא עזר...) N0

orchid

New member
ילדה של קיץ, אבל...

אני חייבת להסכים עם העובדה שחורף זו אכן עונה קסומה, בדיוק כמו הסתיו השירים שמתנגנים לי במערכת פתאום הרבה יותר רגועים, שקטים כאלו : ) עונות רומנטיות בקיצור, אני לא אוהבת להשתמש במילה הזו. אבל נולדתי בקיץ, ואני מרגישה הרבה יותר חופשיה בקיץ וכיף לי בקיץ ואני לא יכולה להגיד יותר קיץ אז.... טוב, די,אני אסיים את ההודעה : ) רוני.

mmm

New member
קיץ, בסימן שאלה!!!?

m שרד בקושי את הקיץ האחרון, למזלו הוא השיג ברגע האחרון לפני סוף הקיץ, מזגן. מזגן!!!, פתאום חלונותיו של m התכסו אדים, כן אדים, 18 מעלות או 16. וחשבון חשמל ענק. m לא אוהב את הקיץ, אם כי יש יותר שמש, וזה אומר פחות דכאון... בכל אופן עוד פעם m יאלץ להסתובב מזיע ומעופף, חווה הזיות ורואה מים משותתים מול פרצופו, כמובן, זה יקרה רק בדרך לבית הספר וחזרה, אחריזה המזגן ינטרל את השפעות הלוואי של הקיץ. m מאחל לכל אלה האוהבים קור, כמו m, הישרדות נעימה בקיץ. BY mE

black soul

New member
אני מזדהה - בהחלט!

אני פשוט לא יכולה לסבול את הקיץ! הכל, פשוט הכל מגעיל בעונה הזאת! וחבל שהיא כל כך ארוכה בארצנו...

snoway

New member
מחשבות על סיביר

בזה המח שלי תמיד מלא בקיץ. או על אירופה, או בעצם על כל מקום אחר שבו יש חורף אמיתי ולא מדומה כמו אצלנו. אתם מודעים לזה שה``חורף`` שלנו זה אפילו לא סתיו של אירופה??? אלוהים עבד על בני ישראל. רוצים את הכסף בחזרה.

rastotman

New member
אני שונאת בגדים-

בעיקר של קיץ- אני שונאת לראות פרחות בקיץ- למרות שזה מצחיק, אבל כמה אפשר? בעיקר נורא זה השלב בין הבגדים של הקיץ הקודם לשל החדש- כשהפרחות רק יודעות שהבגדים שלהן לא מתאימים, אבל עדיין לא הספיקו לקנות חדשים. -ואני שונאת שחם לי מדי, למרות שאני אוהבת מזג אויר של ערבים בקיץ, זה נעים, אבל אני ממש שונאת את הצורך ללבוש בגדים קצרים, ולחשוף משומני ולקצר שערות. ואיכססססססססס! אני שונאת בגדי ים- מי המציא את הרעיון המטומטם שליד מים מותר לקפץ בתחתונים וחזיה, ועוד צריך להנות מזה? וגועל נפש- למה אני צריכה ללכת לחפש לי בגד ים בין בגדי ים של פרחות [כי אין אחרים], ולמדוד אותם מתוך הידיעה שאני אצטרך להיסתובב בדיוק ככה במועדון הספורט? מקסימום בים בלילה- זה כיף. אולי גם באילת. קיץ זה חופש, זה כל מה שטוב בו.

mmm

New member
פרחות פרחות....

אבל הבנים מרוויחים מזה, m שמודה שהוא לא פעם נועץ מבטים למחשוף(לא הוא עושה את זה, העניים שלו לא מקשיבות לו) בכל אופן רסטות את חייבת להודות שהבנים מרוויחים מזה!!!. וכל שנה, ללא קשר..., בגדי הים מתחילים לאבד יותר ויותר בד, הבגד ים של היום מורכב מחוטים דקים שלא מסתירים כמעט שום דבר(התעללות מוחלטת בm שעניו יוצאות מחוריהן, ודומעות למראה אותן פרחות(אין לm מושג מה זה פרחות) שמחליטות ללבוש חוטים קצרים מאוד. BY mE

למעלה