איכסה עליכום

schwinnie

New member
איכסה עליכום ../images/Emo67.gif

היום בשעה 09:50 נצפתה קבוצת רוכבי כביש עושה דרכה בקטע שבין צומת גבעת עדה לפרדס חנה (הכביש עם העצים הגבוהים משני צדדיו). החברה הנחמדים האלה רכבו כמו עדר בלי רועה וחסמו את הכביש לנהגים שאחריהם. עצם בחירת הכביש הזה שהוא נטול שוליים מצביעה על משהו לקוי, אבל לפחות היו רוכבים בו בטור אחד, גם שני טורים לא היו מטריחים אותי לכתוב את ההודעה הזאת. כל מילה נוספת מיותרת.

schwinnie

New member
אף אחד לא לוקח אחריות?

האם ייתכן שמדובר בטים מצמן-פולג? סליחה מראש אם זה לא אתם (האמת שגם לא הבחנתי בתלבושת החדשה שלכם, כך שהסבירות נמוכה).

abeegilat

New member
יאיר מדוע אינך בודק קודם? ../images/Emo150.gif

שלום לך ולשאר העמיתים מדוע אתה ישר כותב כאן בפורום שמדובר בטים מצמן פולג?!!!!!!!!!!!!!. אתה ודאי מודע לכך כעו"ד שמדובר במקרה הטוב בהאשמות שווא ובמקרה הרע בהוצאת דיבה. תגיד למה השם שישר שקופץ לך לפה זו הקבוצה שלי טים מצמן פולג?!!!. מדוע אינך מזכיר "במקרה" קבוצות אחרות שנוהגות לרכב שם ?!!!. מדוע אתה מתנצל מראש ואינך פונה למנהלי הקבוצות שכן זיהית לא זיהית וישר אתה פונה למדיה האינטרנטית ומאשים ואח"כ מיד אתה מתנצל?. זה שפעם במקום שאין בו שוליים בכלל ליד תחנת הרכבת בבניימינה רכבו מס' אנשים מקבוצתי לא בשוליים איננו נותן לך את הפרורגטיבה ללכת סתם ולהשמיץ. אני מצפה ממך להתנצות פומבית. לא פחות. ואני מציע שבפעם הבאה לפני שאתה יוצא באמירות כאלו כאן הפורום שאולי תבדוק קודם כל במסרים ורק אחרי כן תוציא את כל הרפש הזה החוצה. בברכה ושהיה לך יום טוב אייבי גילת יועץ לרוכבי אופניים טים מצמן פולג 4679299 - 052

למעלה