איכסה, גועל נפש...

CANDY MAN

New member
אתה באמת לא רואה את הקשר????

תראה איך כל החינוך הזה גורם לו לרצות שמישהו ימות מבלי שהוא מכיר אותו בכלל רק בגלל שהוא מבזבז את הכסף שלו על נשים ולא על הבאת 19 ילדים לעולם... לפני כמה עמודים כעסת על מישהו שכתב שמצידו שריד ימות ופה אתה עובר בשתיקה על אחד שאומר שמצידו שאיזה ישראלי שהוא לא מכיר מגרמניה ימות... והוא עוד מאז לשאול למה קוראים לו ישראלי??? שאני יגיד לאריה כמה דתיים ברחו מכאן לארה"ב וה עדיין מחשיבים את עצמם ישראלים? רואים פה בברור איך הצביעות והחינוך הלא חינוכי שאריה קיבל משפיעים עליו... בשבילו כל מה שלא רציני זה חרא, ומה שזה לא עזרה לנזקקים זה זוהמה, ותאמין לי שאני בדיוק כמו אריה רוצה לעזור לנזקקים ולאנשים במצוקה אבל אני לא נותן לזה להשפיע לי על כל החיים, אני הולך למסיבות, אני מבזבז כסף ואני נהנה לקרוא על כל מיני פסיכים שמוכנים לתת 4 מיליון דולר לאישה שתהרוג אותם... אני מקבל את זה בהומור ולא מתחיל לצרוח על כל העולם שהוא רע ואני בסדר...

EverMan

New member
אולי החינוך שלו ככה

שים לב למילה אולי. אבל באותה האופן אתה קיבלת חינוך הפוך שאומר ההפך ... אתה לא יכול לקבוע מי מאיתכם יותר נכון כי אתה חלק מזה. אני באופן אישי גם לא יכול להגיד כי אני קיבלתי חינוך חילוני.

Arie17

New member
ואני לא

אני גם נהנה, אני גם הולך לתנועת נוער, אני גם מבלה עם חברים, ואני גם משתדל לתרום את חלקי למדינה אבל אצלי הגבולות במקום אחר!! אני לא רוצה פסיכים בעיתון ואני לא רוצה שטויות כאלה!! זו זכותי!! מה קרה?? מחר כבר יכתבו על נשים עירומות, לא, אבל זה בסדר, זה מוסרי!! נקבל את זה ב"הומור", למה לא לא רוצה את זה, לא כאן, אנשים כבר משתגעים ולא יודעים לשים גבולות, זה מה שקורה... ומה הקשר לחינוך שקבלתי?? מה הקשר?? ואני אמרתי מילה טובה על ה"דתיים" האלה שעזבו לארה"ב? הם לא דתיים בכלל (רק אם הם עזבו עם סיבה, משהו שאתה לא בררת) גם לא אכפת לי מהם, באמת שלא אם הם כאלה באמת...

Arie17

New member
עיתונים דתיים????

אני דתי אז אסור לי להתבטא? ומה בכלל הקשר? בקשר למה שכתבת אתה צודק, שהתקשורת לא תעזור לחלשים, זה לא התפקיד שלה, אבל שגם לא תעבור את הגבול של השטויות, זה כן וזכותי להביע דעה זו לא קטנוניות אכפת לי מאחרים, אכפת לי שבמקום השטויות האלה ישקיעו את כל המאמץ על זה על משהו אחר! זה כן אכפת לי!

CANDY MAN

New member
תלמד שהחיים זה לא שחור או לבן!

פעם העיתון מפרסם אירוע גדול של התרמה למען ילדים חולי סרטן ופעם הוא מפרסם על מיליונר שרוצה למות בזיון ופעם הוא מפרסם על תאונות דרכים... אני חושב שכל תוכן העיתון מחולק בצורה שווה ביותר ואתה סתם קטנוני ובכיין! העיתון לא יפרסם 9 כתבות על תרומות לנזקקים ולחולים כי זאת לא המטרה שלו, חלק מהכסף שאתה תורם לאירוגנים השונים זה בשביל שהם ינהלו קמפיין שיעזור לתרומות שהם מקלבים, זהו לא תפקידו של העיתון. רואים פה בברור שאתה לא מבין את תפקידה של העיתונות במדינה דמוקרטית (משהו שכן קשור לחינוך שלך...) בכל מקרה, שתלמד תקשורת אתה תבין כבר שאתה טועה.

Arie17

New member
אני מבין את מה שאתה אומר

זה לא שאני לא מבין ואני בכיין? יופי, אני לא מתבייש במי שאני אני רק אומר שלדעתי כבר זה עבר את הגבול לא נוח לך עם הדעה שלי? סבבה ובבקשה - אל תקשיר את זה לחינוך שקיבלתי, אין שום קשר

CANDY MAN

New member
סליחה על הכינוי בכיין....אבל...

אתה באמת יוצא נורא קטנוני עם הדעה שלך... אתה כאילו מכתיב לכולם שרק הגבול שלך הוא בסדר (שאתה חייב להודות שזה קשור לחינוך דתי...) והגבול שלנו החילוניים הוא לא מוסרי או משהו כזה... (בדיוק כמו עם הנאנסת והלבוש החושפני...) אני לא מעליב את החינוך שקיבלת... אני רק אומר שלדעתי הוא מוטעה אבל זאת רק דעתי לא?

Arie17

New member
צודק, זו זכותך להביע דעה

ואתה צודק שהגבול שלי לא חייב להיות הגבול של כולם אבל אני עדיין חושב שהגבול הזה קשור למוסריות ולא לזה שאני דתי

Arie17

New member
פשוט זה כואב שמאשימים כל הזמן את הד

ת שלך, כל הזמן אומרים שקיבלת בה חינוך "דפוק", שהיא משגעת לך את השכל זה נורא מעצבן

idan oz

New member
idan

אריה צודק ! את מי זה אמור לעניין הגוי החוצפן שמבייש אותנו שהוא קורא לעצמו ישראלי, שיישאר בגרמניה ושיציע רק לגרמניות, אני מאמין שההצעה הזאת היא בדיחה, אבל שמים את זה בעיתון כל כך מרכזי, למה? אני מאמין בתורת החיה ותן לחיות, אז שהגרמני הנאצי הזה יחיה לבד עם ויאגרה שלו ויעזוב אותנו לבד, תחזירו לי תגובות.

CANDY MAN

New member
תגובות: אתה גזען וטיפש ../images/Emo13.gif

מה הקשר נאצי? אמרו לך שהוא ישראלי ? שזאת אומרת שהוא יהודי אז איך המוח שלך הגיע לקללה "נאצי"... תשמור את הערות הגזעניות שלך בנוסח (כל הגרמנים נאצים...) אצלך בפה ואל תפלוט שטויות פה בפורום.

.המוסד

New member
צודק, עידן היקר

תלמד מהבחור ההוא, למד מקנדימן(למרות שגם הוא מועד מדי פעם...)

למעלה