איכסה, גועל נפש...

Arie17

New member
איכסה, גועל נפש...

ב"מעריב" של סוף השבוע האחרון מאחורה כתוב על איזה ישראלי אחד שחי בגרמניה, איזה פלייבויסט אחד, בן 72 ומה הוא רוצה? מחכה למשהי ש"תענג אותו למוות" והוא עוד מחכה להצעות מישראליות ומוכן להביא פרס של 4,000,000 שקל אני פשוט לא קולט את הדבר הזה, כזה גועל נפש ועוד לרשום אותו בעיתון??? מצידי שימות, ולמה בכלל קוראים לו "ישראלי", מה הוא עושה בגרמניה? משתעשע לו עם אחרות? עזבו שניה את ההלכה, מצידי תרשמו את הדעה שלכם, לדעתי זה אף פעם לא יספיק לו, הוא סתם סוטה שלא מספיק לו כלום, אבל למה לעזאזל רושמים את זה בעיתון??? את מי זה מעניין??? אולי שיחסכו את הכסף על הדפוק הזה (סליחה על המילה) והכתבה הזאת ויעזרו לאחרים, לנוער, למי שצריך כסף, או לא משנה מה למה אנחנו צריכים להתדרדר לכזה מצב כ"כ מעצבן??

CANDY MAN

New member
דיי כבר! נמאס!

כל הזמן פה אנשים מנסים לנהל לאחרים את החיים וזה כבר הפך להיות דבר מאוס! מה איכפת לך מה הוא עושה עם הכסף שלו?? אולי הוא תורם כל שנה 10 מיליון דולר לנזקקים וחוץ מזה בה לו לעשות משהו מעניין עם הכסף שלו!!! אתה היית תורם אותו לחינוך של ש"ס והוא רוצה לבזבז אותו על אישה שתענג אותו למוות SO WHAT??? ומה זה המשפט המטומטם שלך: "מצידי שימות"??? תראה איך החינוך הדתי שלך שתף לך את המוח??? תראה לאיזה שפל הגעת... מילא הוא בוחר למות אבל שאתה תגיד שלא איכפת לך שהוא ימות... תחשוב קצת לפני שאתה פולט שטויות. מעצבן אותך??? אל תקרא ואל תגיב אבל תפסיק לנהל לאחרים את החיים! "חיה ותן לחיות" ואימרו אמן!

Arie17

New member
אבל זה לא ככה!

לא אכפת לי ממנו אכפת לי מזה שהעיתון כותב את זה הוא יכול במקום לשלוח כתב לגרמניה ולצלם אותו, לעשות הרבה דברים אחרים במקום ואני לא מצטער על זה שאמרתי מצידי שימות תגיד לי אתה, יש לנו בעיות במדינה שלנו, מתים לנו אנשים והוא בגרמניה, רוצה איזה ישראלית... איפה האכפתיות מהמדינה??? אכפת לו רק מעצמו!!! ואין שום קשר לחינוך דתי תפסיקו אתם להקשיר כל דבר לחינוך דתי!! די עם זה כבר!!! אולי תקחו כל מילה של הרב עובדיה, כל מילה שאני כותב, כל מילה שלא יודע מה ותגידו שאנחנו דתיים ובגלל זה אמרנו את זה???

WxHxNx

New member
לי לא אכפת מה רושמים

על בריטני ספירס בעיתון על כל צעד שלה או מה שאקירה אכלה לצהריים אז אני אקרא את זה בכל זאת ? גם לא אכפת לי מה הזמרת הישראלית הזאת שחייה בגרמניה חושבת ועל המצב עם בעלה. אז אני קורא את זה דווקא ?

Arie17

New member
יופי, אתה רואה את הבעיה

ולמה אנחנו צריכים לסבול אותה? למה נותנים בכלל ביטוי לשטויות האלה? אתה אומר שיש בעיה ופשוט צריך להשאר איתה אני אומר שלא!

WxHxNx

New member
תמיד יש מישהו שמתעניין

במה ששאקירה אכלה לצהריים הזבל של האחד הוא האוצר של השני

Arie17

New member
וכמה כאלה יש?

למה התקשורת נותנת חופש ביטוי למשהו מפורסם במקום למשהו שבאמת צריך את זה? אתה לא חושב שמשהו "דפוק" בכל העיתונים האלה? אתה לא רואה שמשהו כאן לא-בסדר? נכון שזה מעניין, אבל למה לדחוף את זה לעיתון למה לא לכתוב על דברים יותר חשובים לנו ויש!! יש הרבה כאלה!! למה לא לתת חופש ביטוי לנוער שעובר התעללויות קשות במקום העמוד הזה לשאקירה הזאת? למה לא לתת חופש ביטוי למי שצריך עזרה? למי שרוצה לרשום עוד טלפון לתרומות? אז זה רשום יופי, שירשמו את זה שוב פעם במקום זה למה להכניס שטויות? ואני פשוט לא מבין למה התקשורת נותת חופש ביטוי למשהו מפורסם ולא למשהו שבאמת צריך אותה

udi17

New member
עדיין מתווכחים על זה?

לא יוצא לי להיות פה הרבה בזמן האחרון, אבל שוב,הכל נראה פה אותו דבר... אריה, שאלת למה נותנים בכלל ביטוי לשטויות האלה. הנה לך, מספר שטויות שקיבלו במה, יחסי ציבור והרבה הרבה מאוד כסף מהמדינה לדובריהם. היית מוחק את השטויות האלה?, או שאולי היית מוסיף עליהם גם: " מי שנאנסת זה באשמתה"?. להלן כמה "שטויות" "מי שיילך למשפט חילוני ילקה בצרעת וסרטן" על אריק שרון : "ראש פחי הזבל" "לשלוח אליהם טילים על הכיף כיפאק". מעניין רק מי ישלח אותם,בטח איזה פראייר מעיירת פיתוח,שיילך להצביע גם ש"ס בבחירות הבאות. "אסור לחלל שבת כדי לפנות גופות חיילים" "משיח יבוא רק שיכלו השופטים הרשעים". ולא!,ציטוטים אלו הם לא של השכנה המרוקאית העצבנית שלי, שלא סיימה עשר שנות לימוד, אלא של "רבינו ומורינו" עובדיה יוסף (כל המעוניין בציטוטים נוספים: ארכיון וואי נט הוא המקום) ,רה"מ האמיתי של מדינת ישראל. אמרתם (היום) אריק שרון איש השנה בפוליטיקה?, אמרתם עובדיה יוסף איש השנה בפוליטיקה. ועכשיו לאחר ההבהרה , אציין שבהחלט הסכמתי עם המשפט השני שלך:"למה נותנים בכלל במה לשטויות האלה",כי פשוט הזבל הזה עושה כותרות, העיתונות לא מחפשת אחר כלב שנושך אדם אלא אחרי אדם שנושך כלב,כלומר אחרי דברים שכל קשר ביניהם לבין חכמה,מציאות,הגיון,שפיות, צדק ושאר דברים--מקרי בהחלט.

EverMan

New member
בלי להעליב ,

יש לו כל זכות להגיד את ה"שטויות" שלו... אני מסכים איתו , העיתונאות הייתה יכולה להיות כל כך יותר אפקטיבית וחוקרת במקום רכלנית. אבל ככה זה , מי שרוצה לקרוא את זה - שיבושם לו.

Arie17

New member
אבל זה ציטוטים

אני לא מתנגד לציטוטים בעיתון מצידי שירשמו שטויות שמשהו אמר זכותו להביע דעה (חוץ מזה, שאני בטוח שהעיתון רק מחפש את זה, כדי להראות דברים רעים על הרב עובדיה, וזה לא בסדר באמת) אבל כתבה על משהו בגרמניה, מאחורה, שהיא בכלל לא מוסרית אם לקרוא לזה ככה, זה משהו אחר לגמרי... זה בזבוז!! זה שטויות בלי שום מטרה!!!

CANDY MAN

New member
אז אתה בעצם אומר שעדיף לראות דם...

בעיתון ונרצחים ואנסים וגנבים ופשיעה והכל שחור ודווקא משהו שבעייני הרוב יעלה גיחוך ציני או לא ציני אתה שולל אותו? עיתון מפרסם דברים שהוא חושב שיעניינו את הציבור או יוציאו אותם קצת מכל הדיכאון ומקרה כזה חריג באמת יכול לרומם את הרוח לאנשים כמוני שקוראים כל יום את העיתון ויש להם שחור בעיניים. אתה קורא לזה בעייה, ואני קורא לך בעייה... אם יש לך בעייה עם העיתון אז יש לך עוד מתחרה שנקרא "ידיעות אחרונות" ואם באמת אתה שמאלני כבד שלא אוהב לצחוק אתה יכול לקנות בכלל את עיתון ה"ארץ" שעד היום לא ברור לי מי קונה אותו... בכל מקרה מה שמעריב עושים זה מבורך!

Arie17

New member
כן, אבל יש גבול, לא?

אני גם חושב שהעיתון צריך לפרסם בדיחות וכו´ למשל - הראו פעם מאחורה על אחד שרצה להחזיר למשטרה כי הביאו לו דו"ח, אז הוא הביא להם 700 שקל בגיגית מלאה במטבעות של שקל, זה נחמד לקרוא אבל למה לכתוב על ישראלי שעושה תחרות בכלל לא מוסרית? לא מגיע לו בכלל זכות דיבור ולא צריך לכתוב כזה דבר בכלל בעיתון!

La Gamba

New member
אוי,כן... אני אוהב לעשות דברים כאלה

השנה, סיימתי בי"ס שהוא מא-ט´. שכבת ט´ מנהלית את הקפיטריה שנקראת קפיטת. אני הייתי הגזבר בדבר הזה, הייתי מס´ 2 באירגון השכבתי של הקפיטריה. וידעתי כמובן על עודף הכסף הקטן שיש לנו. בואו נגיד את זה ככה, פתאום נגמרו כל מטבעות ה5 שקלים, ונשארו רק אגורות לעודף...

צודק ../images/Emo45.gif

ובאמת בלי להתייחס למה שהוא רשם, למה אתם מקשרים כל דבר לחינוך דתי? מה הקשר בכלל?! אתם רואים רק איך שטפו לכם את המוח שטיפת-נגד? כנגד הדת? אתם מתייחסים אליה כאילו שהיא תאכל אותכם, הדת היהודית היא דת יפה, רק שכמה מטורפים (אהמ..ש"ס..אהמ..) הפכו אותה למכוערת בעיניכם... כמה שאתם מנסים לשחק אותה ליברלים, יש לכם דיעות קדומות ואפלות כלפי הדת...תתביישו לכם, אתם יהודים!

Ouri_s

New member
מה אכפת לך..

אם ככה הוא רוצה לבזבז את הכסף..שיהיה לו לבריאות.. זה לא מעניין אותך , אל תקרא. גם כל שני וחמישי כתוב על איזה עוד שטות שהרב עובדיה פלט. לא מעניין אותי , אני לא קורא. הוא ישראלי בדיוק כמוך , וזה לא סטייה...ככה הוא רוצה לבזבז את הכסף שלו..שיבושם לו..

Arie17

New member
אז אתה לא מבין

לא אכפת לי מההוא אכפת לי שמפרסמים את זה בעיתון והרב עובדיה? לא ראיתי את זה, אבל להביע דעה לדעתי זה עוד בסדר, אבל לרשום בעיתון כאלה שטויות, לעקוב אחרי מפורסמים זה כ"כ מעצבן התקשורת מסייעת ל"חזקים" במקום לעזור לחלשים!! זה מה שמפריע לי

Ouri_s

New member
מה אכפת לך???????

מה זה עיתון שלך???????? אתה לא רוצה כאלה דברים אל תקרא תעיתון , לך תקרא תעיתונים הדתיים שלך ואני מבטיח לך שלא תראה שום דבר כזה.! חלק מהתפקיד של העיתון זה לא להביא לקוראים את כל הידיעות..וזאת ידיעה בהחלט מעניינת ואין לי שום בעיה איתה.. וממתי בדיוק תפקיד התקשורת זה לעזור לחלשים ? יש כזה חוק מסויים ? זה כלל אתי? תפקיד התקשורת זה להביא לך ידיעות מכל הסוגים..... די כבר עם הקטנוניות הזאת..נמאס..

Ouri_s

New member
טעות במה שכתבתי..

הכוונה לחלק מהתפקיד של העיתון זה להביא לקוראים..

EverMan

New member
באמת די עם זה

אין כל קשר לזה שהוא דתי , ומספיק להפיל תיקים גזעניים על אנשים בגלל דתם או מוצאם. עברנו את זה כבר...

למעלה