איכן מוכרים מחבטים במחיר סביר באזור ת"א? הייתי המגה ספורט, אני משער שהם די יקרים, לא?
L LRa New member 30/3/05 #1 איכן מוכרים מחבטים במחיר סביר באזור ת"א? הייתי המגה ספורט, אני משער שהם די יקרים, לא?
L LRa New member 31/3/05 #5 אני רואה שאנשים כאן קצת פלצנים ולא הכי חכמים כי במקום לעזור הם מתנשאים. תסתכלו במילון, השימוש באיכן בהקשר הזה תקין!!!
אני רואה שאנשים כאן קצת פלצנים ולא הכי חכמים כי במקום לעזור הם מתנשאים. תסתכלו במילון, השימוש באיכן בהקשר הזה תקין!!!
Y YoNaTaNy New member 31/3/05 #6 באמת פלצנים..../images/Emo122.gif דבר איתי במסרים ואני אתן לך מספרי טלפון של מאמני סקווש שמוכרים מחבטים. יונתן.
באמת פלצנים..../images/Emo122.gif דבר איתי במסרים ואני אתן לך מספרי טלפון של מאמני סקווש שמוכרים מחבטים. יונתן.
O oferbar New member 1/4/05 #7 סליחה זה באמת לא היה יפה, אבל רק בצחוק שמעתי שיש גם ספורט ורטהיימר או משהו כזה? יש כמובן במועדונים השונים או לבקש ממישהו שנוסע לחו"ל בהצלחה!
סליחה זה באמת לא היה יפה, אבל רק בצחוק שמעתי שיש גם ספורט ורטהיימר או משהו כזה? יש כמובן במועדונים השונים או לבקש ממישהו שנוסע לחו"ל בהצלחה!