איככככככססססססס,,,,,,

איככככככססססססס,,,,,,

ישבתי בבית קפה,,, נהניתי מקפה,, נהניתי מהעוגה,,,(גאיה,, סתם כדי שתדעו,,) ממולי,, ישב זקן,, מפאת הגיל, ,או מכל סיבה אחרת,, נפלו לו כל השיניים,, האוכל אצלו בפה,, עבר מיחזור,, לפחות 80 פעמים,, בערך כגילו,,, הרעשים,, אוי,, עד עכשיו מהדהדים לי במח,,, אוייייישששששש,,,,,,

Windbluesea

New member
שלום......

מה עם התאילנדית???? הם עדיין מחכים לתשובה.... השולחן עדיין ערוך.

התאילנדית ,, תאילנדית,,,

דיבורים , ,דיבורים,, דיבורים,, בלה, בלה, בלה,, מחכה,, שתיקח חצי יום חופש,,,

גיוRא

New member
אמרתי לך........

אין לנו תחליף... ניסית..גאיה..אכלת אותה.. איזה יופי שחזרת..

yafit75

New member
שולי, למה להרוס את היום,,,,

עזבי את השיניים שלו בשקט,,, הלכתי להקיא,,, הרגת אותי

לך,, ?

לך זה הרס את היום,,, ברור לך,, שמעתה,, אין סיכוי שאגע בעוגה הזאת,,, אגב,, פעם בבית מלון אכלתי קורנפלקס,, וממול,, ישבה אישה,,חחחחחחחחחחחחחח,,,,,,בלי שן קדמית,,, חחחחחחחח,,,,מאז אני לא אוכלת קורנפלקס,,, הלכת להקיא,,, אולי תחכי רגע,, אבוא איתך,, אולי אז ארגע,,,,

שייכת

New member
חחחחחחחחחח הזקרת לי...

יום לפני החתונה, הולכים למקווה כך נהוג עד היום... לפניי נכנסה למקווה אישה מבוגרת והבלנית בודקת לה ציפורניים בידיים וברגליים ושואלת אותה אם יש עליה משהו שלא שייך לגוף כמו עגילים, טבעות, שיניים תותבות... ההיא אומרת "כן, שיניים" ובלי לחשוב פעמיים מוציאה אותן מהפה... איכססססססססססססססססססססססססססס עד היום יש לי סיוטים ממנה והמקווה לא מגיעה לשם אפילו לא כדי ללוות כלה אחרת...

חחחחחחחחחחחחח,,,,,

רוצי שיייייייייייייייייייכת,, ספרי ליפית,, היא הלכה להקיא,, אולי גם התפוח של אתמול יצא לה,,,חחחחחחחחחחחחח

יווו, איך שכחתי לספר לך....

חשבתי שהרגשת אותן זזות תחת הלשון שלי.... הקסטניטות... תאמיני לי אחלה, בלי סתימות, בלי טיפולי שורש, האמת שעשיתי את זה כי בעלי מאוד חשש ב.... אוראלי.... היום הוא הרבה הרבה יותר רגוע. גם גיורא.

שייכת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יא מפלצת מגעילהההההההההההההה הן כמו קסטנייטת אולי כשהן נוקשות בחורף כשקר... עד שאת מגיעה שאחבק אותך... אגב, עדיין לא פתחתי את קופסת הנוצצים מאתמול...

ואני חשבתי ....

שאת מתרגלת את התנועות החדשות של העינטוז.... אוף איתך שוב טעיתי בתיאבון

רואים שאת בדיאטה

השימלה כבר גדולה עלייך אז יש 2 אפשרויות : 1. להחליף למידה קטנה יותר 2. להמשיך עם העוגה עד שתתמלא השימלה מה בוחרת ?

למעלה