איככככככככככ

איככככככככככ

בוקר אחד ישבתי בישיבה עם עוה"ד החברה. אשה מכובדת ודי מבוגרת אבל די חברה'מנית. בעודנו מדברות היא שולפת מתיקה שקיק נייר ומוזגת אבקה חומה ומגעילה לתוך כוס בירה ענקית מלאה במים רותחים , שהגישה לה מחלקת התה. "מה זה הקקי הזה?" אני פולטת. הַמוֹרָה שוּלָה
היא גוערת בי ופוערת עיניים גדולות. "אם לא הייתי מכירה את אמא שלך הייתי בטוחה שאת...."
נו , מה תגידו על זה? ומה תספרו על המקרה הבלתי מנומס בעליל שאתם עוללתם?

love88

New member
היא צודקת. היית צריכה להתאפק, ולא

להוציא הגה. מקסימום היית נחנקת מההלם. בכל אופן, תחזיקי מעמד. בי בי

היא

כמעט נחנקה בלגימה , כתוצאה מהשאלה שלי. אבל צחקה אחרי זה. (למזלי). לפעמים קשה לי להתאפק אבל כתוצאה מהומור שאני מקווה שיבינו. כשברור לי שמה שאני קולטת בעדשת העין המצחיקה שלי , "לא יעבור" בשלום , אני מצליחה להתאפק. love88 , את נשמעת לי בחורה רצינית , לך לא יצא להתפדח באיזה אופן ?

love88

New member
הי, אני דוקא בעלת חוש הומור, אבל

לפעמים צריך להיות עם יד על הדופק כדי שלא יפגעו. אם אזכר ב"פדיחה", אספר לכם. כרגע איני זוכרת. לילה טוב

InfernalMajesty

New member
0_o חחח יש ויש!

אמממ... אוקי אז ככה לפני כמה זמן הייתי בסופר פארם עם אמא, והסתכלנו במדפים האלה של השמפואים, אני הסתכלתי לי ובחרתי את השמפו שאני רוצה, החזקתי אותו בינתיים שאמא הסתכלה על דברים אחרים,
ואז פתאום.... הוא נפל לי! נשבר! וכל השמפו היה על הריצפה! לא ידעתי מה לעשות !
אחת המוכרות שהייתה שם ליד באה אלינו ואמרה "חכו שניה אני אביא לכן מטלית..." לקחתי את אמא ביד ואמרתי לה " אמא! בורחים!" [
] חשבתי שאת המטלית היא הציעה כדי שננקה את מה שעשינו, הרי מטלית זה לניקוי :p או לפחות זאת הפעולה היחידה שרצה לי בראש באותו רגע שראיתי שטח נכבד מהריצפה מכוסה בשמפו חביב. אחרי שיכנועים רבים אמא ברחה איתי לכיוון השני של הסופר פארם.
ואז התברר שהמוכרת החביבה הציעה את המטלית לא לנקות אלא... היא דרגה שאולי ליכלכנו את המכנסיים/נעליים שלנו מהשמפו ונרצה לנקות :/ ...
אני חושבת שזה היה מאוד יפה מצידה...
ואני סתם יצאתי ניקויפובית.

למעלה