איכילוב או תל השומר ???????

golan2

New member
איכילוב או תל השומר ???????

אנחנו אמורים להתחיל את הטיפולים(לאחר הזרעות כושלות) והיינו בתל השומר הם היו נחמדים אבל תל השומר קצת רחוק מהבית שלנו היינו גם באיכילוב והם לא היו כל כך נחמדים אני לא יודעת על פי איזה קרטריונים חשוב להחליט כל אחד מהם הציע טיפול אחר לגמרי האם למי שמטפלת באיכילוב או בתל השומר יש המלצה בשבילי??????????

אולה *

New member
נחמדים? טיפולים שונים?

אני באיכילוב. צוות הרופאים נראה מקצועי בהחלט. אבל אם תלכי היום לשני רופאים שונים - הם יקבעו פרוטוקול טיפול שונה. יתרה מכך, פרוטוקול יכול להשתנות בין טיפול לטיפול (וזה בד"כ קורה), כי לומדים את טעיות העבר ומנסים להתאים את הטיפול הכי טוב. אבל טיפול מתאים - זה דבר אינדיבידואלי. מרחק - זה קריטריון חשוב, כי במהלך הטיפול תצטרכי לבוא מספר פעמים בבוקר לבדיקות דם/US. אבל הוא לא הכי חשוב. דבר נוסף: את רשאית להחליף בתי חולים. אם אחרי טיפול אחד התחרטת, תוכלי תמיד ללכת לבית חולים השני. ההחלטה בידיך. אולה.

מיכל ק-ש

New member
גולן

כמו שאולה כתבה, מרחק הוא שיקול חשוב. עלי מאוד מאוד מקלה הקירבה לבית החולים. אני מטופלת באיכילוב ומאוד מרוצה. הרופאים מקצועיים ובעיני הם גם נחמדים. אני חושבת שהמטופלות של תל השומר מרוצות ובטח תשמעי המלצות גם מהן. מה שלא תבחרי, שיהיה בהצלחה. מיכל

גולן

זה שכל אחד הציע טיפול אחר לגמרי- עדיין לא אומר מי טוב יותר. במיוחד כשזה טיפול ראשון, ואין להם למה להשוות. אין טוב יותר וטוב פחות- יש טוב יותר בשבילכם. אם תל השומר רחוק ואיכילוב קרוב- נראה לי שעדיף איכילוב. אני טופלתי (ואטופל) בתל השומר, למרות שלא היה הכי קרוב, ויש לזה מחיר- אם את רוצה להקל כמה שיותר, לכי על הקרוב. ובהצלחה!

golan2

New member
תודה על התשובה

אני כנראה באמת אנסה את איכילוב רק שבאיכילוב צריך להתקשר ביום של המחזור ולקבל הוראות הם אמרו שבמידה ואין מקום הם יבקשו ממני לחכות לחודש נוסף נראה לי קצת תמוהה אבל כנראה שכך המערכת עובדת.

אולה *

New member
רק בתקופת החגים יכולה להיות בעיה

ז"א ידחו לך את הטיפול לחודש הבא רק אם הביוץ יפול על פסח/ראש השנה. בערבי חג המחלקה עובדת כרגיל.

ארי5

New member
אני לא מכיר את איכלוב אבל

כמי שעבר בתל השומר -יש לי רק דברים טובים לומר עליהם -גישה-10 מקבלים תג חניה חופשי(אבל עדיף בכלל לחנות בחוץ ברחוב המקביל ולחתוך בין הבתים ברגל זה הרי ממש על הכניסה) .נוחות-10. הכול ניפרד לפוריות מחדרי הקבלה ועד חדרי האישפוז והניתוח(יש בתי חולים שפיתאום את יכולה למצוא לידך איזה זקן ערבי עם קטטר).יחס-10 הרופאים האחיות כולם ניפלאים ותומכים (יש בית חולים אחד-שאים תיבכי לאחר הדיקור אז האחות שם מסוגלת כמעט לאיים עלייך במקל שתישתקי)גם הבעל יכול להיסתובב שם חופשי חופשי בלי להרגיש שהוא מפריע.הגיינה 10.(יש בית חולים אחד שממש זה ניראה שרק חסר תרנגולים שיסתובבו בין המיטות-ממש יש שם ריח של לול) מהלך הטיפול-10 הכול מסודר ואחראי-מערבים אותך בהכול החל מהמעקב אחרי הזקיקים ועד דוחות מדוייקים ומסודרים אחרי שאיבה או החזרה הכול מגיע אלייך בצורה מסודרת וברורה על דף-ואת ממש "בענינים" בלי לנדנד .והתוצאות? וואלה זה באמת כשזה יגיע זה יגיע אפילו מהמקום הכי דפוק (בעיה אחת שלנו לא היתה. אבל שמעתי עליה כאן-שאין רופא קבוע למטופלת)

למעלה