איכילוב או וולפסון ?

annaxhaim

New member
איכילוב או וולפסון ?

בנות מה אתן אומרות אני צריכה לעבור קיסרי עם התאומים איפה כדי ללדת מניסיון באיכילוב או בוולפסון?

מבלובלת

New member
ממליצה לך לבדוק בביילינסון

שמעתי שיש שם רופא מסויים, אני יכולה לבדוק לך את שמו, שמנתח בשיטה אחרת וההחלמה הרבה יותר קלה משמעותית! אני יודעת על כמה שעברו כמה קייסרו ווהגיעו במיוחד אליו, הן אומרות שזה משהו אחר לגמרי! אני יודעת שכרגע הוא עובד בימים א וג' בבוקר, כדי לדבר איתו לפני....
החיסרון בבילינסון שיש שם ביות מלא, אין לי מושג איך זה עובד עם תאומים..
ילדתי שם בניתוח, לצערי היה ניתוח חירום כך שלא הגעתי לרופא שרציתי, לא היה לי ביות כי "זכינו" לביבי סיטר חודשיים בפגיה ב"ה, באופן כללי הייתי מאוד מאוד מרוצה!
המון מזל טוב!
ד.א. למה ניתוח?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מבלובלת

New member
לדעתי ברובם אין ביות מלא

ילדתי באסף הרופא ושם אין ביות, גם לא בלניאדו.
יש אולי אפשרות כזאת, אבל בבילינסון אין אפשרות אחרת, מחייבים ביות גם אם את לא רוצה...

מבלובלת

New member
לא כ"כ יודעת

אבל, אם תרצי אשלח לך את הטחפון של הרופא ותדברי איתו, מהנסיון הקטן שלי הוא מאוד בסדר..

MISS U 32

New member
ביות תאומים בבלינסון

הי ילדתי בבילינסון ולא היה לי ביות מלא. כל לילה ב21:30 היתי מביאה את התינוקות לתינוקיה עד 5 בבוקר.
ב9 בבוקר שוב מסרתי לתינוקיה לבדיקות ומקלחת עד 10:30 בערך.
מה שפחות אהבתי זה שבלילה שאחרי הניתוח ב3:00 בלילה , בעודי עם קטטר + מורשית רק לשבת ולא לעמוד ( ילדתי ב11 בבוקר, בערב האחות אסרה עלי לעמוד- על אף שרציתי כי בקיסרי הקודם שלי אמרו לי שכמה שיותר מוקדם יותר טוב).
האחות בשיא הטבעיות אומרת לי - כן האחות תביא לך את התאומים כמו לכל הבנות ב5 בבוקר ותצטרכי לטפל בהם.
נכנסתי ללחץ וחרדות , התחלתי לבכות, ישר טלפון לבעלי, בא לבי"ח ב5 בבוקר.
ואכן הביאו לי אותם (ראיתי אותם לראשונה אחרי ניתוח בהרדמה מלאה). אמנם הם ישנו כל הזמן, אבל מזל שבעלי היה לידי.

kookadoo

New member
אין לי ניסיון עם איכילוב אלא רק עם וולפסון

אמנם לא בתחום הלידות, אבל אני בפירוש חושבת שהניסיון שלי מספיק כדי לומר בנחרצות: אם יש לך אפשרות אחרת במרכז, לכי עליה (איכילוב, בלינסון, תל השומר, לא משנה איזה).

רינת1200

New member
ילדתי בקיסרי באיכילוב

כמו שנכתב מעליי, הם מאוד מנוסים בזה. לא מכירה את וולפסון אך מעריכה שאיכילוב עדיף.

מהידע המועט שלי

לא ילדתי באף אחד מהם אבל היינו בוולפסון בסיור ומה שהיה לי מוזר בחדרי ניתוח זה שהטיפול בילודים הוא מחוץ לחדר ניתוח שם יש שתי עמדות של טיפול אבל כאילו במסדרון. ממליצה לך ללכת קודם כל לסיור בשני המקומות, להתרשם ולשאול את כל השאלות לגבי ניתוח: כמה זמן אשפוז, האם נותנים לך להחזיק אותם אחרי הניתוח (אני למשל ילדתי את התאומות בתל השומר ורק ראיתי אותן לשנייה אחת....) וכיו"ב, זה בטוח יעזור לך בקבלת ההחלטות.

z551

New member
איכלוב יש את דר מסלוביץ

מלאך. כולם משתחווים כששומעים את שמו

למעלה