איכות השלטון?

liran610

New member
איכות השלטון?

אני יכולה להגדיר אותה במילה אחת השלטון הזה שווה ל-$%$^&%^^# שלטון בקנטים לא מתפקד בשיט . שלטון של אנשים(אם אפשר לקרוא להם ככה) שחושבים שהם בראו את העולם ואנחנו איזשהו סוג של חרקים שאפשר לדרוך עליהם. אין לי מילים להגדיר כמה אני שונאת את השלטון הזה מדינה שמנוהלת ע"י אנשים תאוי בצע כסף, גרגרנות, שפלות, חוסר רגישות, ואנושיות. אין לי מושג איך אנשים יכולים להיות שפויים בארץ הזאת. לצערי לא רק השילטון מורכב מאנשים כאלה כל יום אני פוגשת באנשים אחרים דומים להם. אבל איך לעזאזל ? איך? איך אפשר לסבול שלטון כזה שכל אחד מהם מקבל משכורת של מי יודע כמה... טסים על חשבונינו אוכלים על חשבוננו בכל דיון הרי הם נמצאים יותר בדיונים מאשר במליאות בכנסת. לוקחים מאיתנו יותר מיסים-יענו אין כסף יש ויש ! וכל אחד יודע שיש. יש כסף למערכת הבריאותית יש כסף לביטחון יש לכלכלה יש להכל. ואתם יודעים מה אני לא יודעת איך הם חיים עם עצמם כל השרים האלה ! אין להם מצפון? רגשות? ושלא תבינו לא נכון לכולם אין רגשות גם לכל המלאכים שרצו ורוצים לקדם את השלום גם הם היו מעורבים בפרשות של גנבות כספים כאילו חסר להם כסף. אני שונאת ת'שילטון שהורס לנו את המדינה אני שונאת את כל הפוליטיקאים. ולצערי כמו שכבר רשמתי מקודם גם ביננו יש אנשים כמו הפוליטיקאים שמרכיבים את הממשלה . לצערי .

צודקת-איכות שלטון במדינה הזו בתחת

גם לעבריינים כבר אין איכות - מפוצצים אנשים ברחוב כאילו שהיו אנשי חמאס. למרות שאני חושב שבעקרון את צודקת זה נשמע לי כקיטור ארוך שלא מקדם אותנו בכלום. אולי תצייני מה באופן ספציפי מרגיז אותך? חברי כנסת מסויימים? המשפחה של שרון? כי יש לפחות חצי מליון מושחתים במדינה הזו. אז בואי תהיי ספציפית, תצביעי על אנשים מסויימים ואולי גם תגידי איך עוצרים אותם. סתם קיטורים לא עוזרים.

מגשהכסף

New member
טעות. הם אנשים מעולים. נגדנו.

זה לא שהם לא מתפקדים. הם מתפקדים נגד העם. זוהי שליחותם, לשם כך גויסו.

למעלה