איכות הסיביבה -

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

tkz

New member
איכות הסיביבה -

חברה, השוטר אמר לי שהוא ימליץ לשכנה להביא את איכות הסביבה ולמדוד רעש. למישהו זה היה אי פעם ? האם באמת תופים זה רעש שעובר את המותר?

robert fripp

New member
אז עד שזה יקרה

תנגן עם הדברים הלא שאתם שמים כדי להפחית את הרעש... ואז כשיגידו לה שזה לא חזק והיא תגיד להם שזה רק עכשיו שהם הגיעו חלש אתם יכולים לטעון שהיא זקנה מטורפת... וככה תצליח לצאת מהבלאגן הזה :)

tkz

New member
היא מזמינה לי אותם

בהפתעה! אני לא ידע שזה יקרה. וגם אני אנגן חלש היא לא תזמין...

tkz

New member
אנשים עוד תגובות! אני חייב לדעת

אם אני הולך לאכול אותה בנושא כי אם זה באמת עם הרבה רעש - אני בכלל לא יוכל לנגן !!! :(((

צו

New member
לדעתי...

זה לא ממש קשור לרעש... הרעש הוא לא כ"כ חזק עד שהיא יכולה להזמין משטרה, בקשר לזה היא סתם מאיימת, אבל תשתשל לא לנגן בשעות אסורות(בין 2 ל-4 ואחרי 10 בליליה...) כי אז היא כן תוכל להזמין את המשטרה וככה היא כן תממש את האיום שלה(מנסיון אישי,אם עושים רעש בשעות הלא נכונות,יכולים להזמין משטרה...)

tkz

New member
אני רק מנגן בצהריים

בגלל שאני נגנתי עד עכשיו מ12-2, ועכשיו התחלתי לעבוד בעירייה אז ככה שאני יכול לנגן רק בצהריים הבעיה שלי שאני מפחד שהמשרד לאיכות הסיביבה יקבע שזה רעש "בלתי ססביר" ויוציא עלי צווים שאסור לנגן ואז אני בבעסה רצינית

HelloweeN

New member
כמה הבהרות

בישראל קיים חוק "למניעת מפגעי רעש" כלומר, למנוע מצב שבו יהיה איזהשהו מפגע סביבתי שמפריע לאיכות החיים של התושבים. החוק אוסר על יצירת רעש או שימוש בכלים שגורמים רעש, בשעות מסויימות: בין 2 ל-4 בצהריים, ולאחר 11 בלילה. דוגרי, אתה יכול לנגן בבוקר ואחר הצהריים.. אבל בצהריים עצמם אתה לא יכול לנגן. השכנה יכולה להתלונן, ואז כבר גם האיומים של אבא שלך לא יעזרו לך... חיש מהר אתה תקבל צו מניעה שיאסור עליך בכלל לתופף. אם במיקרה הוזמנה ועדה מטעם המשרד לאיכות הסביבה, אז גם אז אתה יכול ליפול, כי הרעש של התופים זה אחוש אחוש חזק !! מה שכן אתה יכול לעשות, זה להכניס כל מיני בדים וחומרים משתיקים לתוך התופים, ואז כשהווידה תבוא (אם היא בכלל תבוא) הם יווכחו שהתופים לא עושים רעש עד כדי כך.. ואולי הם יעזבו אותך בשקט, או אפילו יפסקו לטובתך. בכל אופן בהצלחה. ותזכור שגם הזמנים הטובים נגמרים.... אל תקצר אותם.

tkz

New member
הם לא באים אלי

ביררתי. הם באים לשכנה ובודקים אצלה את המערכת

danezeq

Member
מה שם האירגון " איכות הסביבה"?

זה בדיוק השם? אפשר לעטור לבג"ץ

למעלה