איכות הסביבה

איכות הסביבה

שלום אני מעוניינת ללמוד את תחום איכות הסביבה ואקולוגיה באוניברסיטה, אבל עד כה לא נתקלתי בתואר בלעדי לתחום זה. הכי קרוב שראיתי היה התוכנית ללימודי סביבה של האוניברסיטה העברית, אבל גם שם לא מדובר באיכות הסביבה פרופר. מישהו יודע/מכיר מהי המסגרת הכי מתאימה ללמוד תחום זה? תודה על העזרה......... מרווה

יש את הנ"ל במכללת הדסה,גם היא בי-ם.

חוצמזה,בטכניון יש תואר ראשון במדעי הסביבה[3 שנים] או ארבע שנתי שזה תואר אחר-"הנדסת הסביבה"..

אתה בטוח בקשר להדסה?

כי בעקבות מה שאמרת הלכתי לאתר ולא מצאתי אופציה כזאת...יש בריאות הסביבה אבל זה משהו אחר לגמרי, זה קשור לרפואה.

התכוונתי לבריאות הסביבה האמת

אבל...את בטוחה שזה בפן הרפואי יותר?.. ונזכרתי ג שנמה לי שאם את רוצה להצפין עד תל חי,במכללה שם אפשר להתמחות בביוטק סביבתית...מנגד,כנראה שגם ככה בתואר ראשון בביולוגיה ברוב האוני' ניתן להתמחות במשהו שקשור לסביבה/אקולוגיה או לקחת קורסי בחירה בתחום...בכ"א, אלא אם כן בונים על הנדסה, צריך תואר שני ממילא..

H20

New member
למה מה שלומדים בהדסה זה משהו אחר

לגמרי? לפי האתר, לומדים על איכות הסביבה (מפגעים וכו') בדגש על בריאות האדם. במה את מעוניינת, אם כך?

צודקים

יש קשר למה שאני מעוניינת, אם כי לפי מה שקראתי מדובר באיך להגן על האדם מפני הסביבה בעוד שאני מעוניינת להתמקד באיך להגן על הסביבה מפני האדם. יותר בתחום של הגנה על יערות/מקורות מים וכו'. אבל בכל אופן תודה שהפניתם אותי לתחום רלבנטי....אני אתייעץ עם הדסה כדי לקבל יותר פרטים.

איכות הסביבה/ אקולוגיה/ מדעי הסביבה

להלן מסלולי הלימוד לתואר ראשון באיכות הסביבה/ אקולוגיה/ מדעי הסביבה נכון ל הערות תעודה בסיום משך הלימודים דרישות מוקדמות טלפון כתובת שם המוסד תשס"ו מדעי בריאות הסביבה. מידע נוסף ראי במקצוע בריאות הציבור. תואר ראשון שלוש וחצי שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 1700701414 ת.ד.1114 הנביאים 37 91010 מכללת הדסה ירושלים, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד תשס"ו לימודי סביבה -חוג מצומצם בשילוב חוג נוסף ממדעי הטבע או עם חוג ממדעי החברה. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, פקולטה למדעי הטבע ומתמטיקה, י"ם פרטי מסלול תשס"ו שם החוג: גאוגרפיה ולימודי הסביבה. קיים גם מסלול ערב 4 שנתי, דו-חוגי, מותנה במספר הנרשמים. מידע נוסף ראי גאוגרפיה. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום, ערב ו/או יום ו תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, פקולטה למדעי החברה מידע נוסף במוסד תשס"ו ביוטכנולוגיה ואיכות הסביבה. מידע נוסף ראי ביוטכנולוגיה תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי או מצרף 04/6900988 ד"נ גליל עליון 12210 מכללת תל חי, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד תשס"ו חטיבה בניהול ואיכות הסביבה. נלמד בחוג לכלכלה . פתיחת הלימודים בחטיבה מותנית במספר הנרשמים. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום בגרות+ פסיכומטרי (לא חובה לכל מועמד) 09/8983030 40250 רופין בעמק חפר, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד תשס"ו מדעי הסביבה וחקלאות - נלמד במסלול להכשרת מורים לתעודת B.ED . מידע נוסף בהוראה מדעי הסביבה. מכללת בית ברל ומכללת לוינסקי יתאחדו - פרטים במוסדות. תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 09/7476328 דאר בית ברל 44905 מכללת בית ברל, בי"ס לחינוך מידע נוסף במוסד תשס"ו א. חטיבת חקלאות ואיכות הסביבה. ב. שמירת טבע ומינהל שטחים פתוחים - ראי הגנת הצומח. הלימודים בפקולטה ברחובות ההרשמה באונ' בירושלים. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/9489190 ת.ד. 12 76100 אונ' עברית, פקולטה לחקלאות, רחובות.ההרשמה בי"ם 02/5882882 מידע נוסף במוסד תשס"ו בחוג למדעי החיים קורסי התמחות מדעי הסביבה החי והצומח. ראי ביולוגיה. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי החיים, רמת גן מידע נוסף במוסד תשס"ו א. בחוג לגאולוגיה - מסלול גאולוגיה סביבתית והידרוגאולוגיה. ב. בחוג לגאוגרפיה - התמחות לימודי איכות סביבה. ג. בחוג למדעי החיים - מגמת אקולוגיה. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/6472788 ת.ד.653 וולפסון 4 84105 אונ' בן גוריון, פקולטה למדעי הטבע, באר שבע מידע נוסף במוסד תשס"ו קורסים בביולוגיה ואקולוגיה ימית, אוקיאנוגרפיה וכדומה, המיועדים לסטודנטים מכלל המוסדות להשכלה גבוהה בישראל, הלומדים בתחומים קרובים. פרטים במוסד. צבירת נקודות לתואר ראשון בהתאם למסלול מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 07/6360111 ת.ד. 469 88103 אונ' עברית, המכון הבינאוניברסיטאי באילת מידע נוסף במוסד

למעלה