איכות הסביבה

אירילה

New member
איכות הסביבה../images/Emo39.gif

על מנת לשקם את הישוב מבחינת איכות הסביבה , הגעתי לסיכום עם המשרד לאיכות הסביבה שבמידה ויהיו לנו 10 נאמני ניקיון בישוב , יגיעו לכאן אנשי המשרד על מנת להעביר הסמכה והדרכה (שעתיים בלבד).לצורך הידיעה את ההסמכות עושים בירושלים ולכן זו היא מחווה של רצון טוב. לדעתי מאמצי ההסברה לא נושאים פרי וכנראה שתושבי הישוב יבינו רק באמצעות הכיס שלא ניתן להפוך את הישוב לפח זבל או להשאיר גרוטאות שמהווים מכשול בטיחותי. הישוב ממש מכוער מאוד עם כל המודעות שהתושבים ואחרים מדביקים ותולים אם על עמודי חשמל ,תמרורים,תחנות אוטובוס. זכותנו ומחוייבותנו לשמור על נקיון הישוב ממש כמו על נקיון ביתנו אנו. אני בטוח שאלה ש"מלכלכים" לא עושים את זה בביתם. והיות.... שאין ועד הישוב אוכף את חוק איכות הסביבה על ידי הורדת המודעות או על ידי עירוב המועצה לשיחת פקחים נאמני ניקיון לא נותר לנו אלא לעשות זאת בעצמנו ובזה מתקיים הפסוק : אםאין אני לי מי לי. לכן אני מקווה להקים בישוב פורום של נאמני ניקיון שיהוו את תמרור האזהרה לתושבים ולאחרים שנוהגים לעשות בנקיון הישוב ככל שעולה על רוחם. מי שמעוניין להצטרף לפורום נאמני הניקיון נא להשאיר פרטים או להתקשר לפלאפון 055-615329 . גמר חתימה טובה לכולם.

למעלה