איכות הזרע
בנות יקרות! כעקרון אני בפורום של נענע , אבל גיליתי את הפורום שלכן ורוצה להשתתף גם אצלכם. גם בגלל ששאלות ודואגות גוברות לא בערך לזמן, וגם כי הפורום פשוט יפה יפה.
עכשיו לעניינינו - בדיקת זרע של בעלי (כבר פעם שניה): אני מודאגת מה שמעורר דאגה - תנועה של הזרעים:62% זזים , אבל מתוכם 2% זזים מהירים, 60% זזים אטיים , אחרים:6% זזים על המקום , 32% לא זזים בכלל. אני מבינה וכך גם הסביר לי הרופא שרק שניים המהירים הם מגיעים למטרה. רופא שעשה בדיקה אמר שזה נורמלי! אבל על הדף כתוב שנורמה של מהירים 25% ! הרופה הפרטי שלי אמר שהוא לא חושב שזה נורמלי , אבל אם השני אמר שזה בסדר , נשאיר זאת כך . הוא גם אמר שהעיקר שאני אהיה אידיאלית ולא בעלי. הוא גם אמר שקשה מאד לטפל בזרע של בעל , וניתוח וריקוצלי לא תמיד קשור עם איכות הזרע. בקיצור אני הפסקתי להאמין לרופא המקסים שלי - בעיניי הוא כבר לא כל כך מקסים . מה לעשות - להשאיר את זה כך ? עכשיו מתחילים לבדוק אותי חזק- אחרי טיפול באנדומטריוזיס והדבקויות עושים לי בדיקות הורמונליות.
על הערוך ערוך הזה , מי שתגיע עד הסוף וגם תענה , אין לי מילים להודות.
יש עוד דבר
- אני לא גרה בארץ , אני גרה ברוסיה , אולי הם פשוט דפוקים וכדאי לעבור לטיפולים בארץ? אוהבת אוליס
בנות יקרות! כעקרון אני בפורום של נענע , אבל גיליתי את הפורום שלכן ורוצה להשתתף גם אצלכם. גם בגלל ששאלות ודואגות גוברות לא בערך לזמן, וגם כי הפורום פשוט יפה יפה.