איכותי או לא?

עוז3687

New member
איכותי או לא?

תראו הביאו לחבר שלי שולחן 9 פיט ממש יפה וכתוב עליו שם של החברה ARISTOCRAT (?) מישהו מוכן לפרט על החברה? כאילו זה שולחן איכותי? או שלא?

9ball master

New member
זה קצת...

בעייתי לדעת בגלל שהשם אריסטוקרט נמצא בשימוש דיי נרחב בעולם הביליארד, דוגמאות: 1. Riley שהיא יצרנית שולחנות ביליארד, יש להם דגם של שולחן סנוקר אשר נקרא אריסטוקרט (עליו משחקים את התחרויות המקצועיות), אני דיי בטוח שזה לא מה שיש לחבר שלך... 2. ישנה חברה אוסטרלית אשר נקראת Aristocrat billiard אשר מייצרת שולחנות, גם כאן לא נראה לי שזה מה שיש לחבר שלך בגלל שאם השולחן נקנה בארץ אז קרוב לוודאי שהוא מתוצרת סין (או באזור) 3. ליצרנית השולחנות הותיקה, brunswick יש דגם שנקרא אריסטוקרט, אך לא נראה לי שיש מישהו בארץ שישקיע את המחיר של השולחן הנ"ל... למעשה אם תרשום ב google את צירוף המילים aristocrat snooker table או aristocrat pool table, אז אתה תמצא עוד הרבה דוגמאות... השולחן הירוק משווק שולחנות אשר רשום עליהם אריסטוקרט, אבל רק הם ואלוהים יודעים היכן הם מיוצרים.... לצערי כשזה מגיע לציוד ביליארד בארץ אז איכות היא כן מילה גסה.... האם זה שולחן פול או סנוקר? האם אתה יכול לצלם אותו לפרסם תמונה שלו? כך אולי נוכל לעזור לך יותר

Anin17

New member
יצא לי להיתקל באחד כזה

ואם זה אותו האחד מדובר במוצר מדבקה זאת אומרת שאחד המשווקים מייצר ליין של מוצרים בסין מייבא אותם לארץ ומדביק להם שם משלו

lior02010201

New member
היום הייתי במועדון ובמקרה שמתי לב

שהיו שמה שולחנות כאלו ואני מעריך שלאלו התכוונתה אז אני יכול להגיד לך שהם לא ראים בכלל... אומנם לא אליפות העולם אבל הייתי שמח לקבל אחד כזה...

O f e r P e e r

New member
מבלי...

לפגוע, חס וחלילה... בגילך נתנו לך להיכנס למועדון ביליארד... אתה בטוח שאתה בן 14??? מה הולך פה??? אתה אמור לומר לפחות את גילך האמיתי... מה אתה יכול כבר להבין בשולחנות בגילך המובלג??? אתה יודע על מה להסתכל??? אני מעוניין ללמוד- אולי תסביר לי, בבקשה ממך...

למעלה