איכה ישבה בדד ...

איכה ישבה בדד ...

איציק , אתה יכול להגיד שאלוהים טועה , שאלוהים (בשפה עדינה...) לא רחמן , שהוא שכח את הברית והשבועה , שלא אכפת לו מאיתנו , שהוא לא מנהל את העולם כמו שצריך , ואולי אפילו צריך להחליף אותו , ובקיצור , שאין לו את זה , אבל להגיד שהוא לא קיים ??? זה כבר יותר מידי ... ואולי אני נשמע יותר בוטה וכופר מההודעה שכתבת , אבל אני יודע שיכול לצאת לי מזה משהו , ולכן חרגתי ממנהגי , ואני כותב דברים שאני לא מאמין בהם ... עדיף לי שתחשוב שהוא טועה , מאשר שתחשוב שהוא לא קיים , כי אם אתה אומר שהוא לא קיים , אתה באמת נשמע טיפש . , אם כן , מה מחייה אותך ? מה מחייה את כולנו בכל דקה , בכל שניה ? אלא אם כן אתה מאמין בבריאה האבולוציונית , או שאתה לא מאמין בכלום , אבל אני בטוח שאתה מאמין במשהו , מאמין שיגיעו אליך ימים טובים יותר , ותשאל , נכון , אבל מה זה שייך אליו ? הרי זה הכל מזל ... אז תחשוב דקה לפני שאתה שואל את זה ... בכל אופן איציק , הילדה הזאת נלקחה טרם עת , לא בגלל שהוא לא קיים , אם זה בגלל שהוא לא קיים , אז לא היו היום תינוקות במדינה . אלא רק בגלל שהוא החליט ... להבין אותו אני לא מתיימר , אני מעדיף לחיות בשאלה ולא להבין למה , מאשר לחיות בידיעה שאני יכול להבין מדוע ילדה קטנה , תינוקת , שלא טעמה טעם חיים , נקטפת בצורה כה אכזרית , אני מעדיף לא לדעת מדוע משפחה צריכה להתאבל על בתה שנולדה אך לפני 11 חודש , ובכלל , מדוע הורים צריכים להתאבל על הבנים שלהם , לא מבין , לא יבין , ולא רוצה להבין !!! ....

למעלה