איך? איך? אני מגיע מאשדוד לאשקלון ?איזה קו?(אני צריך להיות ב10 וחצי לפחות שם....) בתודה..
מ מקסימקה New member 30/5/04 #1 איך? איך? אני מגיע מאשדוד לאשקלון ?איזה קו?(אני צריך להיות ב10 וחצי לפחות שם....) בתודה..
N NewName New member 30/5/04 #2 את מגיעה בקו 015 נכתב ע"י מקסימקה: איך? אני מגיע מאשדוד לאשקלון ?איזה קו?(אני צריך להיות ב10 וחצי לפחות שם....) בתודה.. לחץ כדי להרחיב... את מגיעה בקו 015 של קונקס... כדי להיות שם ב10 את צריכה לקחת אוטובוס שיוצא מהתחנה המרכזית באשדוד ב9
את מגיעה בקו 015 נכתב ע"י מקסימקה: איך? אני מגיע מאשדוד לאשקלון ?איזה קו?(אני צריך להיות ב10 וחצי לפחות שם....) בתודה.. לחץ כדי להרחיב... את מגיעה בקו 015 של קונקס... כדי להיות שם ב10 את צריכה לקחת אוטובוס שיוצא מהתחנה המרכזית באשדוד ב9
א אחד עצבני New member 30/5/04 #3 זה הוא לא היא נכתב ע"י NewName: את מגיעה בקו 015 של קונקס... כדי להיות שם ב10 את צריכה לקחת אוטובוס שיוצא מהתחנה המרכזית באשדוד ב9 לחץ כדי להרחיב... זה הוא לא היא לפי השאלה שנשאלה.
זה הוא לא היא נכתב ע"י NewName: את מגיעה בקו 015 של קונקס... כדי להיות שם ב10 את צריכה לקחת אוטובוס שיוצא מהתחנה המרכזית באשדוד ב9 לחץ כדי להרחיב... זה הוא לא היא לפי השאלה שנשאלה.
N NewName New member 30/5/04 #4 צ'טער... נכתב ע"י אחד עצבני: זה הוא לא היא לפי השאלה שנשאלה. לחץ כדי להרחיב... צ'טער...