איך?~?~?

naftalit

New member
איך?~?~?

תגידו.. איך זה שברי מופיע בחיפה בסטודנטים שהכניסה שם חופשית.. ועוד עם אקזיט.. שעוד יש שם את עופר שכטר

T S F1

New member
אז זהו... שהוא לא מופיע...

כרגע קיבלתי "דיווח מהשטח" שמר סחרוף לא מופיע בעיר הנוער. למה? את זה אני אגלה או יותר מאוחר היום או מחר...

Bob girl

New member
אוווף!!

עד שפיתחתי תקוות!!! :( אני מאוד מקווה שתהיה לו הופעה בחיפה

T S F1

New member
כן.. כולנו חיכינו להופעה בחיפה...

אבל, אין תקציב, אז אין ברי (עיריית חיפה מניאקים!). בכל מקרה יש את ההופעה באכזיב... וגם הוא רק התחיל סיבוב עכשיו ואני בטוחה שבקרוב יתנו פרטים על הופעה נורמלית בחיפה.

naftalit

New member
גמני חיכיתי...

אבל אחרי מה שהיה עם עופר שכטר.. עם כל סיפור התחת הזה.. לא חשבתי שהוא יופיע שם... אז.. מה נסגר?? הוא לא מופיע בגלל תקציב?? --אווווווווף--

Lolitush

New member
אררג...

עד שחשבתי שהעירייה שלי נחמדה.. בואו נתבע את יונה יהב! (למרות שהוא לא אחראי לזה אבל... עדיין! צריך למצוא אשם!
)

T S F1

New member
יונה יהב הוא האשם!!!!

והוא האשם היחידי בכל הסיפור הזה!!!

Bob girl

New member
חחחח

למה דווקא יונה? וואי יש לי סיפורים עם הבנאדם הזה... :) ואולי את באמת צודקת! צריך להאשים את יונה...

T S F1

New member
כי ככה אמרו במועצת הנוער...

ברגע האחרון הוא קיצץ להם ת'תקציב... והם נאלצו להתפשר על האמנים הזולים... ברי לא זול.. אז אין ברי... [אבל מצד שני, זה רק טוב שהוא לא מופיע שם!]

Bob girl

New member
נכון

ועוד עם האקזיט סיטי! כבר תהיה הופעה מלאה בסיטי הול. עדיף על חוף הסטודנטים ועופר שכטר זה בטוח.

naftalit

New member
חחח ברי שווה הרבה...

וזה קצת מאכזב שהוא לא מופיע שם.. חיכיתי לזה..אווף אבל מצד שני, עופר שכטר וברי לא הולכים ביחד...בעעע

shanizag

New member
ברי לא מופיע בעיר הנוער???

למרות שאכן זה לא לכבודו להופיע באירוע שכזה:), אבל ממש חיכיתי לראות אותו שוב!!!!! זה נכון??...

Bob girl

New member
אכן כן!

הוא יופיע בחיפה ב25.8 עדיין מבאס שזאת הופעה מקוצרת... אבל העיקר שאני אוכ לצפות בו! :)

מתןפ

New member
שכטר דווקא איכותי

עמק חפר איכות (תשאלו את מינימל אפייר :]) הבעיה זה מלי לוי והשני (יעל גולדמן גם בסדר)

למעלה