איך?

ofeking

New member
איך?

אני כל הזמן קורא פה על כל מי שרואה פרקים יפים של חלל עמוק וכאלו איך? הרי יש בארץ רק את וויאג'ר ביס ואנטרפייז ב ערוץ 10 ו STAR WORLD.

itstzar

New member
יש כמה הסברים

קודם כל , יש פה אנשים עם זיכרון טוב וחלל עמוק שודרה בארץ לפני כמה שנים(ושודרה שוב לפני קצת יותר משנה, לא משה?). שנית, יש כאלה שהקליטו את אותם שידורים ששודרו... שלישית, הסדרה יצאה בDVD ויש כאלה שהיה להם הכסף גם לקנות (פראיירים, היו קודם את TNG....
וחוץ מזה ששששששששששששש

ygeva

New member
שששש....../images/Emo11.gif

לא נרחיב על האופציה הזאת כי כבר שרשור אחד בנושא נמחק. *רמז*

[TNT]

New member
אם כבר מדברים על פרקים טובים של DS9

איזה פרק גדול זה 2x14 Whispers בכלל העונה השניה מתחילה להשתפר. בדיוק מתחילים סוג הפרקים של כך אהבתי.

סטאר טרק זה עניין שרץ כבר שנים...!

קודם כל, יש פה כאלה שראו אפילו את "מסע בין כוכבים- הדור הבא" ששודרה ב94' בערוץ 2, שלא לדבר בכלל על כל חסידי הסדרה המקורית שראו גם אותה, עוד שנים קודם! בכרטיס האישי שלך כתוב שאתה בן 100...
אז כנארה שהיית אז בסביבות שנות השמונים המאוחרות שלך. אין פלא שאתה לא זוכר!! קשה לזכור דברים כאלה בגיל הזה. (אבל אם, במקרה, בטעות אתה בעצם בן 14... הממ, טוב נו, גם אז זה אומר שהיית בן 4 כשהסדרה שודרה ואולי לכן לא ידעת על קיומה אז) בכל מקרה! חלל עמוק תשע שודרה לפני שנתיים (או אולי שנה?...) שוב בערוץ 2וגם הסדרות האחרות שלא הזכרת באו והלכו בכל מיני ערוצים הזויים. אני אישית לא עוקבת, כי אין לי כבלים. אופצייה שעליה רמזו חברי הפורום היקרים- היא הורדת פרקים מהאינטרנט. אבל כמו שהם אמרו... תפוז לא רואים בעין יפה כשמדברים על העניין, כי מדובר בפעילות לא חוקית. אז לא מדברים על איך עושים את זה ומאיפה ולמה, למרות שברור שכולנו עושים את זה. אם אתה רוצה בכל זאת לדעת איך עושים את זה ואין לך מושג מאיפה להתחיל, פנה למישהו מחברי הפורום במסרים, מישהו כבר ידע לעזור. רק לא מעל דפי הפורום! (תודה) לא כולם פושעים אצלנו, יש גם כאלה שקונים את העונות דרך "אמאזון" או דרך אתרים אחרים, ומשלמים על הדיסקים של העונות ממיטב כספם! ויש גם כאלה שהקליטו את הסדרות בודיאו, בזמנו, כששודרו. בכל מקרה, גם "הדור הבא" וגם "חלל עמוק תשע" מאוד מומלצות, אם יש לך דרך לראות את הסדרות האלה- אני מבטיחה לך שלא תתחרט- אלה סדרות מצוינות, כל אחת בדרכה, ואני מתגעגעת לשתיהן מאוד.

7thHeaven

New member
וגם

וויאג'ר מאוד מומלצת.. התחלתי לראות רק לאחרונה אבל אני מתחיל לחשוב שהיא הכי טובה אחרי "הדור הבא"... לא ראיתי את כולה, רק פרקים שנראו לי מעניינים, כמו פרקים שמתעסקים בזמן, והסאגה של סבן.. אבל זו סדרה גדולה!

[TNT]

New member
מורידים?? אנחנו?. מה פתאום

אל תקשיב לה הזעתר עלה לה לראש
ועכשיו ברצינות אם יש לך דרך אני באמת ממליץ לך לארות את TNG ובעיקר את DS9

Broken Bow

New member
לא מדוייק

הדור הבא לא שודרה בערוץ 2 אלא בחינוכית (ערוץ 1) וגם אז לא את כל העונות, ואח"כ שודרה שוב במלואה בחינוכית 23. גם הסדרה המקורית שודרה, בעיקר בחופש הגדול, בחינוכית, אבל אני בספק אם למישהו היה אז וידיאו בשביל להקליט...

וגם...

הייתה תקופה לפני בערך שנתיים שכל הסדרות שודרו בערוצים שונים. (לאנשים הרבים שיש להם כבלים וגם לווין).

בריסטו

New member
טלויזיה

פעם שודרו חלל עמוק 9 והדור הבא,(שהיא הטובה מכולן). אתה יכול לבקש מאנשים הקלטות, אני גדלתי על הדור הבא,וזה מעולה! גם ואיגר טוב, אבל אנטרפריז לא יצא לי לראות.

בריסטו

New member
טלויזיה

פעם שודרו חלל עמוק 9 והדור הבא,(שהיא הטובה מכולן). אתה יכול לבקש מאנשים הקלטות, אני גדלתי על הדור הבא,וזה מעולה! גם ואיגר טוב, אבל אנטרפריז לא יצא לי לראות.

ofeking

New member
תודה על המידע, ו...

מעצבן שאנטרפייז משודרת פעם בשבוע, ולא כמו וויאג'ר על בסיס יומי. את וויאג'ר ראיתי מהעונה השלישית ששודרה לראשונה, ועכשיו אני משלים פרקים שלא ראיתי וצופה בפעם השניה במה שראיתי. אגב אם משתמשים ב"חמורים לא חוקיים" כדי לראות את הסידרה צריך רשימה של כל הפרקים לא? כדי לצפות בהם לפי הסדר, איפה יש כזאת?

Broken Bow

New member
ישנם הרבה מקומות

הנה שני קישורים: באתר הרשמי ובאתר The Loogbook

למעלה