איך?????

כורה

New member
דתיים ואנשי שינוי אני מבקש ממכם ../images/Emo41.gif

אולי מספיק כבר עם מלחמות היהודים יש לנו אויב גדול מאוד שמאיים עלינו והוא הברית המעצמה העל העולמית של אירופה (היא תהייה כזו עוד 5-10 שנים) יחד עם העולם המוסלמי כידוע אוהבינו. האיחוד האירופי אגב כבר היום מתחיל להאבק בין הכלאים במעצמה הקיימת ארה"ב על ההגמוניה העולמית. אולי הגיע הזמן להתחיל לחשוב על עוצמה לאומית משוכללת של מי שמוגדרים היום כימנים ושמאלנים. ולהוריד את מדד השנאה בינינו היהודים. אני כן רואה התפתחות חיובית אצל החרדים שמתחילים לשרת בצה"ל במקום כל היום לגדף אותם צריך למשוך את הצעירים בכוון. בכל מקרה יש להבין שאם נתעסק כל היום במלחמות היהודים לא יהיה לנו בסוף על מה להלחם לא על חילונים- דתיים, לא על שטחים לא על כלום... כולנו נצטרך להתחיל ללמוד לשחות או סתם לשתות מהניאגרה של עראפת.

כורה

New member
בקיצור אתה כאחרון הפגאנים תלחם

עד טיפת הדם האחרונה בחרדים. נדמה לי שקיים ביטוי שכזה הקרוי סדר עדיפויות, אבל כנראה לא שמעת עליו.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסדר עדיפויות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כבר 60 שנה אומרים לנו שאוטוטו הערבים זורקים אותנו לים. בינתיים מי שיותר מתקרב לים זה הערבים ולא אנחנו. לעומת זאת בזמן שכל הליכודניקים והתומכי עבודה רק מדסקסים על הגרביים של ערפאת איכות החיים במדינה הזאת נהרסת בגלל שהתקציבים מופנים לשטויות (מה זה רבע מיליארד בשביל מזוזות נכון?), הכפייה הדתית גואה, מחזירים בתשובה הורסים למשפחות חילוניות את החיים, גדל כאן ציבור אדיר לא ציוני ללא השכלה שימושית וללא יכולת התפרנסות. אם אתה רוצה לחיות באיראן כל עוד אנחנו נמשיך לשלוט ברמאללה ובשכם שישהיה לך לבריאות. לדעתי יש סדר עדיפויות אחר והוא איך שהמדינה שלנו נראית מבפנים - אותי יותר מדאיג למי יצביעו יותר ממיליון חרדים בעוד 15 שנה מאשר את מי ימנה ערפאת הפעם לראש הממשלה הפלסטינאי. יותר מעניין אותי מי יסכים לשרת בצבא כאשר יותר ויותר צעירים יהיו פטורים על פי חוק משירות. מעניין אותי לאיזה אחוז יעלו את המיסים בשביל לממן לחרדים ולערבים את קיצבאות הילדים, קיצבאות תלמידי הישיבה, הנחות בארנונה, הטבות מפליגות ברכישת דירות בישובים חרדיים ועוד ועוד ועוד. זה הכסף שלי, המדינה שלי והעתיד שלי וזה מדאיג אותי. מתברר שזה מדאיג לפחות עוד מאות אלפי אנשים שהצביעו לשינוי.

כורה

New member
תתפלא אם כל הכבוד נושא השטחים

איננו בראש מעייני אפשר להמשיך להיות כאחרון להמשיך כאחרון חסידי הברסלב או סתם בת יענה שנשמעים לקול הקורוס (מקהלה יוונית) שמספרת לנו את אגדות העם הנפלאות על "הכפייה הדתית", ו"המתנחבלים", אפשר להמשיך לרקד סביבם... אבל אם אנחנו מנסים קצת להיות יותר תובניים מתרבות האינסטנט ו הוויט טראש שהשלתטה כאן אולי ננסה לחשוב עוד קצת. כדי לקבל פרופורציות ראה את השירשור שלי שרי אריסון מול חרדים.... אילו היינו חיים במציאות של שנות ה-80 יתכן שהייתי יכול להסכים איתך בנושא עוצמת האורקל החרדי. אבל בינתיים תמורות דרמטיות בתוך החברה הישראלית, התיכו את המטוטלת לקוטביות השניה. שינויים דמוגרפיים שונים ההגירה של מיליון יוצאי רוסיה רובם רחוקים מתודעה עברית כלשהי לארץ מצד אחד, ומימוש זכות השיבה באופן עקיף של 400 אלף פלסטינים ע"י נישואים עם פלסטינים תושבי 48' שכמובן מתרבים בקצב הנדסי (ראה אגב ההוצאות של ביטוח לאומי עליהם). ואפשר לטומון את הראש בחול ולריב על כן 67' לא 67' כשבעצם "דעת הקהל הבינ"ל"... קרי האו"ם בואכה האיחוד האירופי והמוסלמים מעוניינים למחוק את מדינת ישראל בגבולות כלשהם ... הפעם בשם האנטי גזענות.

the man is back

New member
מסכים לחלוטין

האיום הדמוגרפי שהולך ומתפתח מכיוון הציבור הערבי הולך ומאיים על הרוב היהודי של המדינה. בעוד כ- 20-30 שנה ישראל תהפוך למדינה דו לאומית
לכן אני קורא לטרנספר את ערביי ישראל ביחד עם ערביי השטחים!

the man is back

New member
ואתה פשוט כל כך ציוני!

אתה כזה ציוני שאתה מעדיף את אנשי השמאל הקיצוני על פני החרדים. אתה כזה ציוני שאתה שונא את היהדות ורוצה לשלוח לתאי הגזים את החרדים. מה אני אגיד לך, אתה פשוט ברמה של הרצל ופינסקר, פשוט ציוני אמיתי.

../images/Emo41.gifאוי תשתוק גבלס קטן

אני שונא את השמאל הקיצוני אפילו יותר משאני שונא יודונאצים כמוך. לגבי הערתך הבזוייה לגבי תאי גזים - הדבר היחיד שהייתי שולח לתאי גזים זה את השכל שלך מכיוון שהוא כל כך רקוב שעדיף שימות.

the man is back

New member
הנאצי הסדרתי מכה שנית

מצחיק שבנאדם שיוצא למסע צלב נגד הדת היהודית קורא לי נאצי. תגיד את האמת, השנאה שלך כלפי היהדות היא לאו דווקא דתית, אתה פשוט מפחד שקבוצה של רבנים חרדים שמייצגת את היהדות הבינלאומית תשתלט על העולם, נכון? קראת יותר מדי את הפרוטוקולים של זקני ציון! תתבייש לך.

בלקר

New member
נו נו

מה תגיד על זה, איש שינוי הנאור שלנו, מתגלה כבור מוחלט במה שקשור למולדת\נאצים... אגב מבחינתי שינוי=ש"ס. אלה רוצים כפייה דתית ואלה חילונית ושתהם כמובן שונאים אחד את השני. לישראל אסור להתנתק מהדת, אבל אסור גם להפוך למדינת הלכה.

על מה לעזאזל אתה מדבר?

לך תצבע את עצמך בלבן, תרוץ ביערות נעד של בית שמש ותחשוב שאתה ערפד (blacker)

בלקר

New member
את זה אני אעשה

רק אחרי שאני אשרוף את כל הכנסיות... אים אליך חובת תגובה, כך שאם אין לך תגובה עיניינית עדיף כבר שלא תגיב בכלל.

למעלה