איך?????

hanoi1

New member
איך?????

איך אפשר להצביע ליכוד?? בלי קשר לדעות שלי- אני איש שינוי איך אפשר להצביע ליכוד ולהכניס את כל המוטצאיות הדוחות האלה???? האמת יש בליכוד פטישים כמו ביבי, שיטרית, לבני, ועוד כמה . לא היה עדיף לכתוך קצת ימינה- למפדל קצת פנאטים אבל אנשי עקרונות וישרים מאוד יחסית או קצת שמאלה -לשינוי.

Robert Peterson

New member
שינוי תומך בשלטון עריצי של שרון

נעזוב כבר את פריצקי- הוא לא מוטציה דוחה.כי כל אלה שתומכים במדיניות כניעה ותבוסה לטובת הפלסטינים - הם דמוקרטים,לוחמי זכויות האדם , אם אפשר לקרקא ככה ל" פרטנרים לשלום " ממלמדים את ילדים להרוג את בני עמנו. אזה שינו, הבאתם לנו מאז שאתם בשלטון? אתם מנסים לשלול מציבור שלם את זכותו לייצוג שלטוני.שינוי יותר גרוע מעבודה, מר''ץ ויחד בהיותו צבוע ודממגוגי ללא שום תועלת ומסר אידיאולוגי חוץ משנאה וסנוביות!

../images/Emo41.gifבכיין מתחסד מתועב

אתה שולח את ילדי החילונים לההרג על קדושה זרה להם ופוטר את "כלי הקודש" מתרומה כלשהי למדינה. אני איבדתי חברים טובים בצבא - אחד בשטחים ואחד בלבנון. עוד אחד נפצע קשה ועד היום בתהליכי שיקום. אני עצמי נפצעתי בצבא. איזה חרדים אתה מכיר שעשו משהו בשביל המדינה? ששפכו דם למענה? החלאות סירבו לשרת אפילו שבועיים בשנה במשמר אזרחי.

Robert Peterson

New member
For your hatred you'll burn in hell

אתה יודע את ההמשך אבל לא יודע עלי כלום אז מה עם כל האשמות האלה?

קל מאד לקרוא אותך

כל זבל ימני שרוצה לשלוח חילוניים לההרג על קדושה של קברים כדי שחרדים יוכלו להתפלל בהם ובאותה נשימה פוטר את החרדים משירות צבאי הוא טמא בעיני. ואם אני אשרף בגנהנום (בו אני לא מאמין כמובן) אני באמת לא יודע איפה אתה תשרף... נ.ב --- גם נושא הגהנום כמו נושאים רבים הוא כלל לא נושא יהודי אלא נושא שנוסף למיתולוגיה היהודית בסינכרון עם המיתולוגיה הנוצרית ומיתולוגיות אחרות.

"הזבל הימני" לא משתווה לחיריית שמאל

! מי אמר שכל הימנים נהיו שינויניקים מה אתה מקתלג?

חוחיתוש למה שינית ניק? ../images/Emo6.gif

זה לא יגרום לך להראות יותר רזה או להיות בעלת יכולת חשיבה...

איכסא מסתבר(א) שטיפש תישאר לנצח

לה לה לה לה.... כשזה יהיה עניינך למה שיניתי ניק נדבר! ומה זה משנה הרי היותך שמאלני לא מראה על טיפשתוך אלה היותך טיפש משקיפה על דעותיך! אז כהניסט דוד שלך !! ולא כל ימני היה ב"כך" חביבי.

MS6

New member
אתה צודק...

הרעיון של שריפה בגיהנום הוא לא יהודי. היהודים לא מאמינים בגיהנום מוחשי כמו הנוצרים או המוסלמים. בגיהנום מצויות רק הנשמות החוטאות של אותם אנשים. אדם שיגיע לגיהנום אמור להיענש ע"י השפלות, השפלות קשות מאוד על מעשיו.

רוברט שלנו נשמע כמו כהניסט מארה"ב

הוא כל כך דואג לזהות היהודית עד שהוא לא שם לב שהוא בעצמו כבר חצי מטיף נוצרי.

Robert Peterson

New member
היה לי זכות יתר להכיר אותם בלבנון

ויש לי קשרים רבים עם נוצרים ידידי ישראל.את אלה מלבנון החלפנו לחיזבלאה. פשוט בגדנו בהם! ואת מאמצי נוצרים ידידי ישראל למען מדינת ישראל אנו מנטרלים י' מדיניות תבוסתנית שתוביל אותנו להתאבדות לאומית אם לא נעצור בעד אדריכוליה ומבציה.אני לא מגזים. מדיניות נוכחית הורסת תשתית הגנה על אינטרסים של מדינת ישראל שנבנתה במשך שנים רבות בעבודה משותפת עם ידידנו בעולם כוךו. היום הם אומרים: מה אותה רוצה מאתנו עם ראש ממשלת ישראל מסכים צדדית כדי ליצור לאפשר הקמת מדינה םלסטינית!

אתה מדבר איתי על ציונות דרעק קטן?

אם אני לא ציוני מה אתה? הרי אתה מגן על הציבור היהודי לא ציוני הכי גדול במדינה - החרדים.

למעלה