../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסדר עדיפויות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
כבר 60 שנה אומרים לנו שאוטוטו הערבים זורקים אותנו לים. בינתיים מי שיותר מתקרב לים זה הערבים ולא אנחנו. לעומת זאת בזמן שכל הליכודניקים והתומכי עבודה רק מדסקסים על הגרביים של ערפאת איכות החיים במדינה הזאת נהרסת בגלל שהתקציבים מופנים לשטויות (מה זה רבע מיליארד בשביל מזוזות נכון?), הכפייה הדתית גואה, מחזירים בתשובה הורסים למשפחות חילוניות את החיים, גדל כאן ציבור אדיר לא ציוני ללא השכלה שימושית וללא יכולת התפרנסות. אם אתה רוצה לחיות באיראן כל עוד אנחנו נמשיך לשלוט ברמאללה ובשכם שישהיה לך לבריאות. לדעתי יש סדר עדיפויות אחר והוא איך שהמדינה שלנו נראית מבפנים - אותי יותר מדאיג למי יצביעו יותר ממיליון חרדים בעוד 15 שנה מאשר את מי ימנה ערפאת הפעם לראש הממשלה הפלסטינאי. יותר מעניין אותי מי יסכים לשרת בצבא כאשר יותר ויותר צעירים יהיו פטורים על פי חוק משירות. מעניין אותי לאיזה אחוז יעלו את המיסים בשביל לממן לחרדים ולערבים את קיצבאות הילדים, קיצבאות תלמידי הישיבה, הנחות בארנונה, הטבות מפליגות ברכישת דירות בישובים חרדיים ועוד ועוד ועוד. זה הכסף שלי, המדינה שלי והעתיד שלי וזה מדאיג אותי. מתברר שזה מדאיג לפחות עוד מאות אלפי אנשים שהצביעו לשינוי.