איך?! איך אני מפרסם מאמר? אני יודע שיכולתי לנצל"ש, אבל אני חושב שהרבה אנשים לא יודעים, אז תענו לי!
W WoLfN New member 7/4/04 #1 איך?! איך אני מפרסם מאמר? אני יודע שיכולתי לנצל"ש, אבל אני חושב שהרבה אנשים לא יודעים, אז תענו לי!
T Thestral New member 7/4/04 #2 אתב שולח אותו למנהל במייל...../images/Emo108.gif [email protected] ואומר לי ששלחת אותו במסר.
W WoLfN New member 8/4/04 #3 ואני שולח את כל המאמר או בחלקים? אני מתכוון לשלוח סיפור, אז לשלוח את כל הסיפור, או רק את הפרק הראשון בלה בלה בלה...?
ואני שולח את כל המאמר או בחלקים? אני מתכוון לשלוח סיפור, אז לשלוח את כל הסיפור, או רק את הפרק הראשון בלה בלה בלה...?
T Thestral New member 8/4/04 #4 את הסיפור../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif (שאם הוא של פוקימון הוא נקרא "פאנפיק") אתה שם פה בפורום שכולנו נוכל לראות אותו. ואני אוסיף אותו ל"סיפורים של חברי הפורום" לבד.
את הסיפור../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif (שאם הוא של פוקימון הוא נקרא "פאנפיק") אתה שם פה בפורום שכולנו נוכל לראות אותו. ואני אוסיף אותו ל"סיפורים של חברי הפורום" לבד.
W WoLfN New member 9/4/04 #5 פאנפיק, ואטאבר... גרר, כבר פירסמתי... בעמוד השני עכשיו, נראה לי... לפרסם שוב או לא?