איך??????

איך??????

איך מצטרפים לפורום האינטימי שלכם......... גם אני רוצה אבל בטח יש מבחני קבלה........

elninyo

New member
ככה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי שני בוקר טוב, הגעת לצערי בזמן ששירותי משרד הקבלה סגורים [סוף שבוע/חודש] שני השונה ,מבחן הקבלה שכל כך בוטחת בו, הוא לא קשה כלל וכלל , פשוט את אמורה , לכתוב הודעה ,כמובן בכתב ידך, ודיי ב45% מהחברים כאן, שייאשרו בחתימת ידם, כי אכן כתיבתך שונה משני החברים האחרונים שהתקבלו אף הם בחודש הקודם. בדרך כלל יגיעו למעלה מזה ,אל חשש,[רק אם ילחצו עלייך]. שני - בה צ ל ח ה - , - מוניקה - 1lilach 3am ariegur elninyo Gימל HAIDE kaspi magy noanoy pere-bar ronen* softy sweeny Sודית א י ל ה אאאפצי אופנוען101 אפי לוג גברת פילפל המתחילן מהמלין הנהלת הפורומים הנוסע השמיני הפיה היפיפיה השחקנית הראשית זיו בת סוגריים הפוכי טרהלהלה יודע משהו לי-אור. ניב המגניב סלטה לאחור פנטזיה נשית פרידריך צצה ורצה קטיפה אדומה שובו של הגוי ה28 תלתן אירי ירוק

אפי לוג

New member
אמת או חובה

אמת - נגמרו המבחנים (אולי מחר נקנה מבחן חדש) חובה - עליך להביא פריט אינטימי (גרב, נייר צילום, מזלג, בורג וכד´) בוקר טוב.

pere-bar

New member
בורג

אברום? אותו לא להביא. יש כאן יו"רים נחמדים יותר. שיודעים להפעיל פטיש. שלום מורתי... תכניסי אותי לשיעור?

א י ל ה

New member
למה בורג?

אני הבאתי ג´בקה. זה נחשב? א י ל ה מתכופפת לפתוח צינור... :)

Gימל

New member
בוקר טוב, אילה, הזהרי נא

בכפיפות של בוקר שעלולות להביאך מתיחות של לילה...

pere-bar

New member
ואני

מזמין את ג´ורה שיפתח לג´בקה ... תשארי כפופה אני זקוף יש לך סינור???

לי-אור.

New member
גם

פומפה טוב לפתוח סתימות... או אולי תביאי את כל האינסטלטור וזהו? לי-אור בוקר מוצ-לח לך

למעלה