איך??

FrooTeLa

New member
איך??

זה חום כמו שאתם רואים, בשני גוונים, מאוד מחמיא לעין שלי
ולמעלה על עצם הגבה טיפה לבן...

FrooTeLa

New member
ושאלה..

אוקיי מחר בערב אני יוצרת עם מישהו, ממש מתוק שאני ממש מקווה שילך ביננו. עכשיו, הוא נורא אוהב שאני הולכת עם שחור, וגם איפור שחור.
אז בקשר לאיפור- טיפים? מה לעשות? ד"א זה לבית קפה..

האהבתי תאיפור!

ואני בדרך כלל לא אוהבת חום על עיניים חומות גם אני אוהבת איפור שחור חהחחה :)

בקשר לאיפור חחחחח

כתבתי לך במסר מיקודם על מה שאת יכולה לילבוש אבל בקשר לאיפור ... שימי עיפרון שחור גלוש מבריק נוצציםמשהו יפה.. ואמ חוצמעיפרון שחור שימי צללית שחורה שחורה חזקההההה ופס שחור

little bony

New member
טיפ...

את צריכה להשאיר לי טיפ כאילו.. סתם
קיי.. שימי צללית בצבע סגול חציל ןתתשתשי כלפי הצד החיצוני של העין כדי ליצור זווית. תעשי פס אם איי ליינר שחור ושימי עיפרון שחור בעיניים. אם את רוצה להדגיש יותר את הפס למטע תשימי ליינר גם למטה ומתחת לזה את יכולה לשים גם קצת מהצללית הסגולה בשביל הצבע.. תשימי מסקרה שמממממש מעריכה ריסים בשביל לקבל עכין מושלמת.. ויש לך עין ממש יפה... שימי גם סומק- משו יפה שיתאים אם השחור בעיניים (חום או משו) ואם את רוצ להראות קצת זוהרת את יכולה לשים שימר נוצצ על הלחי. שימי גלוס שקוף או בורדו על השפתיים ותהני הכי שבעול שיהיה לך כייף ושתצליחי לבשיג אותו..

FrooTeLa

New member
יצא ממש פצצה

שמתי רק איילינר, טיפה צללית לבנה, מסקרה שחורה ועיפרון שחור
מייק אפ כמובן וממש טיפה סומק יצה ממש ממש ממש יפה
אבל הוא עכשיו מתקשר אליי ואומר שהאוטו לא מתניע כוס עמק!!!!!!! חיכיתי מיום שלישי לפגוש אותו!!!!!!!!!!!

FrooTeLa

New member
אוקיי צילמתי תמונות אתמול ../images/Emo3.gif

לא רואים כל כך טוב במציאות זה היה מ-ה-מ-ם!!!!! וחתולי מאוד

RReuTT

New member
פשששי פה.... איך הצלחת לשים איילינר

? אמרת שאת לא יודעת לשים...

iyד eNוגyת

New member
איילינר! זה...

בא בבקבוקון קטן עם מברשת דקה ותוחמים עם זה את העין- משתמשים בזה לעשות פס וכאלה אין לי תמונה אבל את יכולה לחפש בגלריות במוצרים - שם יש

למעלה