איך ?

ליליוש

New member
איך ?

אני מאוהבת בידיד שלי אמרתי לו את זה ואנחנו עדין ידידים אבל קשה לי לחשוב שהוא לא אוהב אותי ושאנחנו נשאר רק ידידים. איך אני מתגברת על הידיד?

גם אני בכזה מצב.../images/Emo3.gif

קודם כל אחותי- כל הכבוד על האומץ להגיד לו !
דבר שני-גם אני בדיוק בכזה מצב. התאהבתי בידיד שלי, והחלטתי להגיד לו. הוא מאד מחבב אותי... אבל איך שהבנתי מהתגובה שלו, בכל אופן, כרגע הוא לא רוצה שנהיה חברים. הוא אוהב אותי כנראה בתור ידיד אבל לא יותר... אין לי ממש מה לייעץ לך... אבל כל הכבוד על היוזמה ! ואני משתתפת בצערך... עדכני אותנו במה שקורה !

GirlFriend

New member
../images/Emo142.gif עצות...

תצאי קצת לבלות עם חברות, תכירי בנים חדשים, ותנסי לשכוח את האהבה שלך אליו כי זה בטח כואב, אהבה חד- צדדית
אבל חשוב, אל תנתקי איתו קשר, תמשיכי להיות חברה טובה שלו. וכמו שאמרו לפניי, כל הכבוד לך על האומץ לומר לו את זה....

GirlFriend

New member
למה לא....

אם היא תנתק איתו קשר, אותו ידיד (אם אכפת לו ממנה,) או יכעס עליה ממש (וזה חבל
) או יסכים לה כי הוא לא רוצה לותר עליה כידידה... תלוי מאוד עד כמה הידידות שלכם חזקה...

וזה טוב

אם היא תשאיר תמצב כמו שהוא יש לה לא! וכמו שאת אומרת או שהוא יכעס עליה ממש (וזה חבל, אבל עדיף לה את זה מאשר לסבול אהבה חד צדדית) או יסכים לה ואז יש לה גם סיכוי שיהיה לה כן!

yaldaofra

New member
זה נראה לכם...

טוב שהוא אולי יבחר בלהגיד לה כן- שהם יהיה ביחד ז"א.... בגלל שהוא לא רוצה לאבד אותה בתור ידידה!?! ולא בגלל שהוא אוהב אותה!?!? לי זה לא ניראה בסדר... לדעתי, אם הוא לא אוהב, ולא רוצה עכשיו קשר איתה, עד כמה שזה קשה, תנסי להמשיך הלאה, ותעשי אך ורק מה שאת חושבת שיועיל לך... ז"א, אם את רואה את עצמך מתגברת עליו בלי להתרחק ממנו ולנתק איתו את הקשר, אז גו פור איט (אבל מניסיון של שנתיים כאלו... זה לא ממש עובד! ואפילו בכלל לא...) ואם את לא רואה את עצמך מתגברת עליו בלי להתרחק ממנו- אז תתרחקי, קחי את הזמן שלך- הוא יבין! תאמיני לי! אם באמת חשוב לו הקשר שלכם, הוא יבין אותך, שאת צריכה זמן, וכשתתגברי תחזרו להיות בקשר- זה אם הקשר באמת חשוב לשניכם! מקווה שעזרתי איכשהו...

מתן ב

New member
אני so מבינה אותך../images/Emo70.gif ../images/Emo110.gif

אני גם גיליתי לידיד שלי שאני מחבבת אותו, ואנחנו עדיין ידידים, והוא גם-כן החליט שהוא רוצה שנישאר ידידים ושלא נהפוך למשהו יותר... אני כרגע עדיין במסע התגברות כזה, אבל תאמיני לי - זה קשה! את יכולה לנסות לשכוח ממנו, להסתובב יותר עם חברות לעשות דברים שמה שלא תעשי הם בחיים לא יזכירו לך אותו! אם זה מצליח לך תודיעי לי, אני גם ינסה...

ליליוש

New member
נסיתי ...

נסיתי אמרתי לו שאני רוצה לנתק איתו את הקשר כי זה קשה לי ככה אבל הוא אמר שאני חשובה לו ושהוא לא מוכן שננתק את הקשר כי הוא אוהב אותי בתור ידידה.

למעלה