איך?

איך?

מתנתקים רגשית,מבחור שהחלטתי שהוא לא מתאים לי?אבל הלב אינו מאפשר לי לשכוח ולהמשיך הלאה!למרות ההחלטה!
מה עושים?והאם זה נורמלי במצב כזה להפגש עם בחורים אחרים?
כל עצה תתקשב בברכה

משיח נאו.

ניסתי

נהייה עוד יותר גרוע....
ומזה למדתי עד כמה נכונה האימרה"דרכו של גבר לחזר אחר האישה...."

קליט

New member
מיס

יש רגש שזה בסדר אם הוא קיים, מותר לך לאהוב אותו, את מרגישה קושי לאהוב מישהו אחר ? . . .

קליט

New member
מצוין

אם תאפשרי לעצמך לאהוב/לחבב אותו אז תשכחי ממנו לאט לאט, אם תתאמצי לשכוח אותו אז הוא ישאר בראש שלך ולא ירצה לזוז משמה . בסך הכל הוא בחור נחמד, ונחמד להזכר בקטעים שהיו איתו, אז לא נורא שאת מהרהרת בו . מומלץ שתנסי עד כמה שאפשר לעבד את מה שהיה איתו, את האכזבה שהוא הלך, מה התלהבת ממנו, מה היה כיף ונחמד בקשר, מה למדת מהקשר, וכל מה שכרוך במנדי הזה - זה יאפשר לך להזיז אותו הצידה יותר מהר . אבל את לא מתעסקת בלהעיף אותו כי את הרי מחבבת אותו איפשהו, - יום אחד (תוך שנה בערך) הוא יתפוגג לו . בהצלחה !

טאנקס

על התשובה......ואגב,מאיפה הקרצת שקוראים לו מנדי?השם שלו שונה!אלב לא משנה....העיקר את העקרון הבנתי!

קליט

New member
סתם הקרצתי שם מההפטרה . .

אם יש שם אז ההסבר ברור יותר . אגב, מיס, את בחורה נורמלית ! . מדובר הרי באהבה, ואהבה לא שוכחים כ"כ מהר .

אני

לא בטוחה עד הסוף,בגלל הרגש שיש לי אליו!אך שכלית יש בו הרבה חסרונות שמאד יקשו את חיי איתו!מצד שני יש בו הרבה מעלות שיש לי מה ללמוד ממנו!אך בתכלס אני לעולם לא ינסה להחזיר את השידוך הז בל"נ!והוא לעולם לא ינסה(אני מכירה אותו)
רק אם הוא מזלי ה' יעשה איזה "קומבינה" ענקית כדי שנחזור!

זה כאילו

שאת מאד רוצה אבל לא מסוגלת ליזום.
אל תחפשי אדם מושלם תחפשי מישהו שתהיי מאושרת לידו, שתהי מאושרת שהוא אבא לילדייך.

כמובן שאם יש בו חסרונות שממש את לא יכולה לחיות איתם אז אין טעם

דווקא יזמתי,

חזרנו שוב אך זה לא היה כמו פעם...הכל נהרס!הוא עשה טעויות שגרמו לי להתחרט ש"יזמתי" את החזרה!
בהחלט שאת צודקת!בעז"ה אמצא את האחד הזה מתישהו.....
מי זה?אוף!

חבר'ה, תקראו מה שהיא כותבת,

היא שאלה "איך מתנתקים". זאת אומרת שמנוי וגמור עמה שזה לא מתאים, השאלה היא רק איך גורמים ללב לשכוח.

יהודי23

New member
לא מתאים? ואת לא יכולה להמשיך הלאה?

קורה שבחורה שעל השניה הראשונה אמרתי לא! פשוט זה לא זה!
אבל נדבקת לי במחשבות בכל הזמן.. כניראה שזה אותו מצב

אני מגיב לעצמי שלא יתכן שזאת היא ומדבר עליה בצורה שלילית
וזה פותר את הבעיה

בהצלחה מיסטר

קליט

New member
נכון

אם אנחנו אומרים לעצמינו משהו בקול רם אז זה משפיע עלינו, וגם כאן מיס יכולה להגיד לעצמה בקול רם בלי שאף אחד ישמע ; מנדי, אם אני לא מתאימה לך אז לך לשלום, אני לא צריכה אותך ! תמצא לך בחורה שמתאימה לך ! , אני צריכה בחור שמעריך אותי ואוהב אותי וכו` . . . יאללה לך לך, אוף לי מהעיניים . . . .

אהבתי

את התשובה כול כך קולעת!כ"כ יפה וכ"כ נכונה!חחח אהבתי שגם נתת שם לבחור......

שםאנילא

New member
תיזהרי רק שלא יעצרו אותך על זה שאת מדברת

"אל" עצמך...
גם ככה רוב הזמן את מדברת "על" עצמך...

למעלה