איך ?

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
איך ?

איך יוצאים החוצה לעבודה שלא אוהבים למרות שאין בית \ אישה \ ילדים \ משהו שאמורים להחזיק ולא חייבים את הכסף ? איך יוצאים החוצה לעבודה שמשלמת כל כך מעט ?! איך יוצאים לעבודה שבסופו של דבר לא אוהבים ? למה אני בכל זאת יוצא ... למה אני פשוט לא זורק הכל אומר פאק על העולם (סליחה על השפה) ופשוט הולך ומגשים לי את החלומות שלי ... (איפה שהוא בתאילנד) ... ואיך בסוף מוצאים את הדרך הביתה למקום האושר הזה שפעם היה לי והייתי מאושר בו ?

שירשולי

New member
תסתכל על החתימה שלך ותבין אייך???

החיים הם כמו קופסאת שוקולד.......................... איין לדעת מה יזדמן לנו בחיים.העבודה היא חיינו אך,לא אהבתיינו. לטוס לתאילנד למה לא בכייף אבל אתה,יודע שגם בשביל זה צריך לעבוד,כסף כמובן. תחפש משהוא שאתה,אוהב מה איין?? ואל תיתייאש אושר אתה יכול למצוא בדרכים אחרות,ישנם המון סדנאות למציאת אושר ,השאלה מה מתאים לך ??? והוא ואל תיתיאש.

al19

New member
רציתי לשתף ...

אוקי שאלתי פה איזה 3 הודעות .. בזמן האחרון .. זה הרבה אני יודע
אבל אני רוצה להגיד משהו.. היום בבוקר קמתי הרגשתי שעוד פעם אני הולך לעבודה הזאתי שאני לא אוהב.. עוד פעם הכל יהיה כרגיל.. הרגשתי שב3 שנים האחרונות הכל עמד במקום.. הרגשתי שהכל די עצוב... ואז יצאתי החוצה.. בשעה 8 בבוקר אם אני לא טועה ? והמזג האוויר היה - > מושלם ! אתם מכירים את הימים האילה שאחרי שקר הרבה ימים פתאום בא יום עם מזג האוויר מושלם, לא יותר מדי חם פשוט חמים ... ונעים ... זה כאילו אלוהים אומר לך שהכל בסך הכל טוב.. ושהמצב ישתפר... ואם רע עכשיו החיים הם גלגל ... ועם קצט תיקווה .. טיפלה מזל... והמון אהבה... החיים כן ישתפרו .. וההופ הזה.. לעתיד יותר טוב .. רק מעבר לפינה... עזבו את העובדה שאז התחלתי לעבוד והיום נעשה לחום בלתי נסבל והכל .. אבל הנקודה היא.. שזה כאילו למרות הכל.. יהיה טוב.. בסוף ..בסוף יהיה מצויין.

מכירה את ההרגשה, ובימים כאלו שהתחושה לא משהו

אני עושה כמה שיותר דברים שעושים לי טוב בלב: כמו לאפות עוגה, ללכת לחד"כ לאימון טוב/חוג טוב, להיפגש עם חברה, ללכת עם הלפטופ לבית קפה רק אני והוא
-כל אחד והדברים שעושים לו טוב בלב, גם באמצע יום מטורף.
לימים טובים יותר ויותר

שאלת השאלות ../images/Emo13.gif

לא סתם רבתי עם אחותי במשך 3 שנים על הבחירה שלי ללמוד הוראה ולא ללמוד משהו שמרוויחים בו משכורת מכובדת יותר. אז נכון מיליונרית אני לא אהיה בזמן הקרוב, אבל עוסקת במקצוע שאוהבת. והעבודה שלי לא פיקניק בכלל, מהרבה בחינות, והאמת שלא בגלל הילדים אלא בגלל דברים שמסביב ועדיין פשוט נזכרת למה בחרתי במקצוע. אני חושבת שהכל זה עניין של בחירות בחיים. אולי המקצוע שלך הוא לא המקצוע שמתאים לך.

Mystic Circle

New member
לדעתי

אם לא חייבים את הכסף, לא יוצאים. הדבר היחיד שמחזיק אותי בעבודות זה שאני חייבת את הכסף. אם לא הייתי חייבת הייתי עפה משם

liza26

New member
אולי תתחיל במשהו אחד קטן

אני לא בעד שינויים בומבסטיים כמו שסיפרת על מזג האויר אולי תתחיל בכל יום לעשות לעשות משהו קטן עבור עצמך שישפר את מצב הרוח ואני מדברת על יציאה מהשגרה ולא הדברים הרגילים רוצה לתאילנד- סבבה. בוא תתחיל לנסוע לחוף הים להזרק שם לאיזה שעה

למעלה