איך איך קובי יכול לעשות את כל הדמויות אפילו מדקה אחת בלי שהוא יתלבש רק שתדעו שזה ממש תאוריה
H HARTK5910 New member 11/4/09 #1 איך איך קובי יכול לעשות את כל הדמויות אפילו מדקה אחת בלי שהוא יתלבש רק שתדעו שזה ממש תאוריה
H HARTK5910 New member 11/4/09 #2 האם האם בפיג'מות בקפה קר סול באמת השייק של קובי ועודד הוריד את הכתם או שבכלל לא הייה כתם כי אני ראיתי שאילן התחיל לנקות את הריצפה שנתן מקפה קר סול דיבר אז בכלל זה לא הייה כתב
האם האם בפיג'מות בקפה קר סול באמת השייק של קובי ועודד הוריד את הכתם או שבכלל לא הייה כתם כי אני ראיתי שאילן התחיל לנקות את הריצפה שנתן מקפה קר סול דיבר אז בכלל זה לא הייה כתב
א איש תרבות רציני New member 11/4/09 #3 ../images/Emo35.gifלשרשור שאלות אם צריכים כזה. היית צריך לנצל"ש להודעה, אני ממליץ לך, קרא את תקנון הפורום.
../images/Emo35.gifלשרשור שאלות אם צריכים כזה. היית צריך לנצל"ש להודעה, אני ממליץ לך, קרא את תקנון הפורום.
P porky169 New member 11/4/09 #4 זו סדרת טלוויזיה../images/Emo69.gif../images/Emo134.gif בטלוויזיה הכל יכול להיות
J john travolta1 New member 20/4/09 #5 זה נפלא בעיננו מה שכן-טוב שהפסיקו עם קטעי הקישור שמציגים את הדמויות לפני הופעתם כי זה סתם עצר את הזרימה בסדרה וגרם ל
זה נפלא בעיננו מה שכן-טוב שהפסיקו עם קטעי הקישור שמציגים את הדמויות לפני הופעתם כי זה סתם עצר את הזרימה בסדרה וגרם ל