איך

טיגריס 2

New member
איך

שלום אני קניתי לאחרונה מחשב נייד מסוג LG E500. אני מאוד רוצה שיהיה לי אינטרנט (כמו כולנו) אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה. אני חייב שיהיה לי מודם במחשב הנייד? אם כך, אז למה הוא נייד? כל הקטע הוא שאני יכול לגלוש באינטרנט מכל מקום בעולם. אשמח לעזרה. תודה רבה.

DoronPr

New member
היי טיגריס:)

מה נשמע? המחשב שקנית מכיל כרטיס רשת אלחוטי, כלומר- יש למחשב שלך את האפשרות ''להתלבש'' על תדרים שעוברים באוויר- ודרכם להתחבר לאינטרנט. איך עושים את זה? מאוד פשוט. בדוק אם במחשב שלך קיימת האופצייה wireless- במידה ואתה עובד עם ויסטה, יש לה ממשק נוח מאוד למצוא רשתות- נסה אותו, אני לא יודע בדיוק איפה הוא נמצא- אבל בטח אפשר להגיע מלוח הבקרה. זה פשוט מאוד. מה כן? בבית שלך, אם תרצה לשוטט באופן חופשי, ללא תלות בחיבור קווי לרשת- עלייך לרכוש ראוטר אלחוטי, ראוטר אלחוטי הוא כמו ראוטר קווי, רק כשמו כן הוא- משדר באלחוט. ראוטר, או בעברית- נתב יתן לך את האפשרות לגשת לאינטרנט. אם אתה מעוניין באחד כזה- תוכל לנסות אצל חברנו, בפורום רשתות ופס רחב- הם ימליצו לך על סוג ראוטר בהתאם לצרכיך- וכמו כן, יוכלו להמליץ לך על ספק- במידה ואין לך כזה. במדינת ישראל- קיימים מקומות רבים שנותנים אינטרנט, לפעמים בחינם- לפעמים בתשלום, אך בסך הכול- אפשר בהחלט להפיק את המיטב עם מחשב נייד במדינה שלנו:) בהצלחה- ותהנה מהמחשב! דורון.

למעלה