איך URS ירד לתחתית.

Rוית

New member
איך URS ירד לתחתית.

החלטתי לשמוע קצת דיסק של אלאניס. נשמע טריוויאלי אבל האמת זה משהו שלא עשיתי הרבה הרבה ה-ר-ב-ה זמן. כן, שמעתי אלאניס פה ושם, אבל מזמן לא שמתי דיסק שלה במערכת. החלטתי לשם את Under Rug Swept ככה בשביל הנוסטלגיה. שמעתי את הדיסק בזמן שלמדתי קצת ושמתי לב שאני.. WELL, לא נהנת ממנו. פעם עוד הצלחתי להנות ממנו, אבל עכשיו הוא כאילו.. עבר לידי. (נשמע משהו שצדי צרפתי יגיד.) שני השירים היחידים שעשו לי קצת תזוזה בחדרים של הלב היו FLINCH ו - THAT PRATICULAT TIME, אבל זה בעיקר בגלל ההזדהות שחשתי איתם כי הם אקטואלים בשבילי, שאר השירים הרגישו לי נורא שיטחיים, ונורא חסרי עומק ומשמעות.. המוזר, אך עם זאת המעניין, הוא שברור לי שפעם לא חשבתי את זה על השירים. ואני בטוחה שעוד דעתי תשתנה שאני אשים את הדיסק במערכת בעוד כמה שנים שאני אהיה במקום אחר ובזמן אחר. אבל לצערי, לאחר השמיעה הזאת והאכזבה שלי מהדיסק, URS ירד לתחתית דירוג הדיסקים של אלאניס מבחינתי. למרות שהאמת, אגלה סוג, הוא תמיד היה אי שם למטה. אבל עכשיו זה רישמי. אני מאמינה ומקווה שזה ישתנה (המקומות האחרונים תמיד מתחלפים בינהם
) אבל חשתי צורך לחלוק את זה איתכם עכשיו. אני בטוחה שלא יהיה לכם אכפת

AliceW

New member
המ../images/Emo69.gif

טוב נו, זה גם תלוי בתקופות
חוצמזה שזה דיי ברור שURS לא חזק במיוחד, הוא איבד מאוד ממה שאלאניס הביאה בג'אגד ובספוזד. יש בו קטעים שעושים לי רע באוזניים רק מלשמוע אותם, כי הם פשוט.... עושים.. רע באוזניים
זה כמו תהליך שאלאניס עברה מאלבום לאלבום.. היה ג'אגד שהיה היסטרי, ספוזד פורמר שהיה שונה לגמרי וגם מוצלח מאוד, ואז הגיעו URS וSCC.. שזו כבר הירידה ואז ממש התחתית. אבל זו כבר דעה שלי
מה קורה חברה'ס? מזמן לא ביקרתי

לא כול כך מסכים איתך

אבל יכול להבין מאיפה זה בא. הרי זה ברור לכולם שהקסם שיש בג'גד ובג'אנקי לא נמצא שם (אבל נמצא בFOS) כבר דיברנו על הרבה בפורום ודי הסכמנו שהיא צריכה לעשות מיקס של FOS וURS והיה יוצא דיסק הרבה יותר מוצלח~

WundeRKind

New member
../images/Emo105.gifלא מסכים כ"כ..

נכון שהשירים שם לא השירים הכי טובים שלה, אבל הדיסק כולו, כרצף, אני חושב שהוא ההכי טוב של אלאניס (אחרי האנפלגד). אני מתכוון שהשירים בג'ייגד וסופוזד הרבה יותר טובים, אבל יש גם כמה שירים לא טובים, או כמה שירים שלא כ"כ קשורים... ודווקא URS מצליח לשמור על איזה קו אחיד ורצף טוב לדיסק...

Rוית

New member
מסכימה עם הקטע של הרצף.. בערך.

ספוזד באמת "מבולבל" אבל זה חלק מהקסם שלו לדעתי.. וג'אגד מבחינתי הוא מושלם כמו שהוא. כל שיר להוריד ממנו או להוסיף לו ישנה לגמרה את הדיסק. ודווקא השירים מאוד נראים לי קשורים ואין ספק שטובים אחד אחד.. כן, אנדר הוא די רצוף בקו שלו, אבל הקו הזה נורא תפל בשבילי פתאום..
אבל היי, תודה על התגובות, תיארתי לעצמי שלא כולם יסכימו איתי

Tarantelle

New member
תהיה בריא../images/Emo103.gif

הטעם שלך ממש לא
סתם סתם....
. אבל תודה שאני מצחיק. אממ יש משהו בזה שהרצף של URS הוא הכי אחיד בניגוד לג'אנקי למשל... אבל גם אני מוצא אותו לעיתים קרובות מאוד בנאלי וחדגוני בגלל הסיבה הזאת. זה כאילו אפשר לשמוע אותו במוד אחד מאוד מסויים בתקופה מאוד מסויימת ולא מעבר לכך- אחרת הוא ממש משעמם ושטחי. אני מניח שזה עניין שמשתנה- גם אצלי לפעמים הוא מועדף ולפעמים בלתי נסבל.

o0Invisible0o

New member
אני דווקא...

עברתי לא מזמן תקופה שחזרתי לשמוע אלאניס..והתחשק לי רק URS ופתאום, הסתכלתי עליו מנקודת מבט אחרת ומאוד התחברתי..והרבה יותר הערכתי מבעבר. כרגע מתחרטת שקניתי בכלל את JLP האקוסטי. שמעתי בערך פעם אחת..:X
ובתחתית עם SCC.... אבל מבינה בהחלט את זה שזה משתנה..

Rוית

New member
איזה קטע מוזר זה, מה?

צורת היו-יו הזאת שיש לנו ביחס להעדפת הדיסקים של אלאניס. שלא לדבר שלא לכל אחד היויו זז בצורה שונה. (אוקי אוקי אני מפסיקה עם האנלוגיה הזאת! אני מאמינה שהבנתם את כוונתי). זה משהו נורא יפה ומיוחד לדעתי, ולא עולה בדעתי כרגע עוד אמן אחד שאני כל כך אמביוולנטית לגבי דיסקים שלו.. אני מניחה שזה סוג של כבוד ומחמאה לאלאניס

למעלה