איך hp מדגמים 6625 ו 6630 ?

nuoded

New member
לבר.

בר . אתה חייב להפסיק להיות כל כך תוקפני כלפי אנשים שסה"כ שאלו שאלה תמימה. הם לא התכוונו לפגוע או לעשות מעשה רע. אתה יוצר אווירה לא ידידותית בפורום וגורם לאנשים לחשוב פעמיים ושלוש לפני שהם מעיזים לשאול משהו.... רק כי התגובות כאן דוחות , מתנשאות ושחצניות . פורום באינטרנט , מטבעו נועד ליצור מקום התכנסות גם לאנשים שלא מבינים ומעוניינים להיעזר במישהו. ואילו אתה - מסלק בצורה איומה את אותם אנשים ויוצר פה פורום של אנשים "מבינים" שמתפלמסים להם על כל מיני דברים שנדמה להם שמעניינים את כולם. אני מבחינה אישית, בוחר שלא לכתוב יותר בפורום הזה לעולם. תהנו .

uriler

New member
יש הבדל בין לא להבין לבין לזלזל בפורום.

השאלה של "רפי גינזבורג" יכולה לקבל שני סוגים של תשובות: 1. המחשבים האלה מצוינים / גרועים / סבירים / נפלאים וכו' וכו' - בלי לענות לו על כלום כי אף אחד לא יודע מה הוא מחפש. 2. הכוונה לשאלה בצורה יותר טובה כך שהתשובה תהיה פרודקטיבית. (וזה בדיוק מה ש bar666xp עשה). לא ברור לי מה הבעיה שלך או למה אתה נפגע בשם כולם, אבל עם יחס כזה אני מניח שלאף אחד לא תפריע הבחירה שלך יותר מדי. שבוע טוב

nuoded

New member
הנה - עוד אחד.

הכוונה לא הייתה לתוכן הדברים של בר. אלא לרוח הדברים. אם היית טיפה מתאמץ להבין - סה"כ הרצון הוא לא להתנגח בבר, אלא ליצור אווירה יותר נעימה בפורום - דבר שאנשים כמוך לא עוזרים לו במיוחד.

uriler

New member
עם כל הכבוד - בהודעה שלך לא היה שום

"יצירת אווירה נעימה יותר בפורום", אלא התנגחות לשמה בבר. אם המטרה שלך הייתה לפנות אליו היית עושה את זה במסר אישי ולא על גבי הפורום (אני עושה את זה כאן מהסיבה הברורה שזה התחיל פה), כדי למנוע כדבריך את "האווירה הלא ידידותית".

nuoded

New member
טעות.

אני לא מהמתווכחים ולא מהמתנגחים. אני קורא בפורום הזה לא מעט , לא כותב. זו הפעם הראשונה והאחרונה שאני כותב. יש לי דברים אחרים לעשות מלבד "להתנגח" במישהו שאני לא מכיר. חרה לי היחס שלו. אמרתי את דעתי ובזה זה מסתיים. לא פחות מזה - אבל בשום פנים ואופן לא יותר. יכול להיות שבר אדם מדהים. זה שהוא מבין בניידים - אין ספק בכלל. לא מכיר אותו ברמה האישית ואין לי דבר נגדו. באמת התכוונתי לבנות אווירה, לא להרוס. רוצה = תאמין, לא רוצה = אל תאמין. זה לא עד כדי כך קריטי. חפיף.

bar666xp

New member
גם אחרי שראתי את כל השירשור הזה..

עוד לא הבנתי על מה אתה מדבר בדיוק... אני באופן אישי משתדל תמיד לתת דוגמאות כמה שיותר פשוטות.. עד כדי השוואות לתחום הרכב וכדומה.. אם חלילה משהו נפגע ממשהו שכתבתי והיו כאילו שאף רשמו זאת על גבי הפורום ו/או במסר אישי... במקרה והצליחו גם להבהיר ממה נפגעו ברור שזה קיבל התיחסות... לא יוצא הרבה שיש לי על מה להיתנצל אבל גם זה קרה ואפילו כאן בפורום. סיגנון הוא מעוד תלוי גם בצורת השאלה... איך X/Y/Z מזמין תשובה כמו שקיבל... אם שאלה מפורטת יותר קל יותר לענות ולכוון... לגבי "מתנשאות ושחצניות" ?! איפה מתי? ממש לא חושב שיש אפילו תגובה אחת שלי שהיא מתנשאת ו/או בסיגנון שחצני.. אם ניראה לך כך אולי אתה מפספס ו/או מבין את הכתוב בצורה אחרת... בכל מקרה אני תמיד ישמח ללמוד גישה חיובית יותר אם אתה חושב שמהכתיבה שלי יש רושם שלילי... תהיה בטוח שהשלילי היחידי שיוצא ממני ממש בצורה ברור זה תמיד בצמוד לMS
אם אתה קורא בפורום אתה כבר יודע זאת. מומלץ אגב הודעות מסוג זה לעשות במסרים אישיים ולא על גבי הפורום.. במיוחד לא לשרשר לשאלה של משהו בצורה כזו.

למעלה