איך DELL ??????

boazwebb

New member
איך DELL ??????

אני רוצה לקנות מכשיר מהסוג של POCKET ו... למען האמת לא מבין גדול אבל הבנתי ש DELL היא חברה רצינית, ה X3 יצא לא מזמן והוא די זול יחסית למתחרים... מה יש חוץ מזה מומלץ? יש רעיונות הצעות וכדומה? תודה

mikeoreli

New member
שאלה

מה הצרכים שלך (למה אתה רוצה לקנות פוקט פיסי) ומה התקציב ? הדל שציינת נחשב למכשיר דווקא די טוב לרמתו הנמוכה יחסית. כמובן שקיימים מכשירים אחרים עם תכונות נוספות שגם עולים יותר.

boazwebb

New member
אז...

אני רוצה מכשיר לקבצי אופיס קטנים אימייל וארגונית... אולי אינטרנט אלחוטי אם זה באמת שווה משהו אני לא מבין - אם הדל הוא רמה נמוכה מה רמה טובה?? תודה

2cookie

New member
הוא מכשיר שאמור להיות מהזולים

הרמה הכי נמוכה הוא הDELL X5, אחריו מתומחרים גבוה יותר הX3 ומכשירים כמו ה1940, מעליהם 2210 והמיטאק 339 ומעליהם הטובים ביותר כמו 5550 ומיטאק 558. הדל X3 (אתה צריך X3i לאינטרנט אל חוטי!) טוב יחסית לרמת המחיר שלו.

eshco

New member
אני מבסוט משלי

עשיתי השוואה והגעתי למסקנה כי הוא טוב יותר מהמקבילים לו, וזול יותר. שאלתי את כל העולם, ולא הרבה יודעים עליו,ולכן כולם דובקים בHP,לא מצאתי סיבה לקנות HP ולקחתי את ה"סיכון". יש לי אותו כ-10 ימים ובינתיים רק הופתעתי לטובה. (קיבלתי אותו עם ווירלס לאן,למרות שלא הזמנתי).

mikeoreli

New member
יש הבדל

הAxim X3i הוא ברמה של הIpaq 2210. גם בגלל חוזק המעבד וגם בגלל הקישוריות ( ב2210 BT ו WIFI בX3i), קראתי האתר כלשהו שהAXIM גם יותר מהיר ממנו.

mikeoreli

New member
תשובה

לגבי החלק הראשון - אופיס וכו - זה אפשרי בכל פוקט פיסי, אפילו הישנים. לגבי אינטרנט, פה זה סיפור אחר ופה רוב ההבדל בין המכשירים. יש לך מספר צורות התחברות לאינטרנט, דרך WIFI (לרוב חינם) או GPRS (דרך חברה סלולארית ועולה לא מעט). יש מכשירים שכוללים בתוכם את אפשרויות האלחוט כך :WiFi, BT, GPRS, WiFi+BT, BT+GPRS. המכשיר עצמו הוא טוב ואולי יתאים לך רק שעל אינטרנט אלחוטי לא הייתי בונה עליו כי צריך בשביל זה להוסיף כרטיס WIFI או BT ואם אתה מתחבר דרך BT אתה צריך גם טלפון סלולארי שתומך בBT. אם תרצה אמנה בפניך את כל אפשרויות החיבור לאינטרנט למרות שאני מודה שלי אין עם הקסיופיאה אפשרות כזו ולמען האמת זה לא ממש חסר לי כרגע. בכל מקרה, אם יש ברשותך הפרוטה ואתה רוצה אינטרנט אלחוטי אז תצטרך לקנות את האיפק 1940, 2210, 4150, 5550 או דל Axim X3i או מיו 558, ויש עוד רק שהם פחות אם בכלל נפוצים בארץ כמו ASUS, טושיבה ועוד...

haiim24

New member
לבועז לפי דעתי הdell מאוד מומלץ!!!

עם מעבד של 300 או 400 מגה הרץ זריז וקל .בא עם pocket 2003 .ובעיקר מסך באיכות גבוהה מאוד .הx3 הרגיל ניתן לרכישה ב-1500 ש"ח .ותומך בכרטיסי הרחבה mmc.אין צורך בcf טכנולוגיה עתיקה שתם זמנה .בקיצור המכשיר האולטימטיבי!!!!

2cookie

New member
אל תגיד אין צורך כי יש תמיד

אבל אם יש SD לא נורא שאין CF. תמיד יכל להיות נחמד שיש- אבל במקרה הזה מגבלות הגודל לא איפשרו CF.

haiim24

New member
כוונתי לומר שאם יש שתי אופציות

א. מכשיר כמו ה-AXIM 500 תומך CF ומסורבל . ב. AXIM300 לא תומך אבל קטן וידידותי למשתמש ולסביבה ומה עוד שמכירו כמעט באותו רף אני מעדיף AXIM 300 ועוד שCF הינו מימשק שעתידו תם !!!

2cookie

New member
העתיד הרחוק אתה מתכוון

כי CF עדיין מוביל על SD מבחינת מחיר ומבחר אביזרים.

boazwebb

New member
תודה

תודה אנשים אני בהחלט יודע עכשיו יותר מקודם על הנושא הזה.... אני לא יודע מה אקנה עד לרגע שבו... אקנה
אני למען האמת חושב שאם HP ממשיכה את הקו שהיה של Compaq שגם ככה שייכת להם אז זה בטוח מכשיר טוב (איכותי), לגבי Dell אני פגשתי ניידים שלהם שהרשימו אותי לא פחות מ Toshiba HP או שאר החברות המובילות. בהחלט חברה טובה! הבחירה נשארה לתחום של כסף ואחריות יבואן כי הביצועים הם זהים: אותו מעבד ומערכת הפעלה בשנייהם... (למי שזה חלק מדרך חייו - ערך כמשומש גם יכול לשחק כאן אבל לי לא). שוב תודה
בועז

boazwebb

New member
מתוך סקרנות כמה עולה ...?

מה המחיר של ה H5555 בארץ עם עברית ? בשיטוט באינטרנט הוא 550-650 $ בארה"ב... כעקרון האם הוא נחשב למכשיר מומלץ? הוא עמוס מכל טוב לפי המפרט אבל נראה טיפלה יקר..

mikeoreli

New member
תלוי למי

כמו שארתי כבר ההבדל בינהם הוא שה4150 יותר קטן, מראה ביצועים יותר טובים (לפי Spb Benchmark). לעומת זאת ל5550 מסך יותר גדול, אפשרות הרחבה באמצעות שרוולים, סוללה קצת יותר חזקה (לא מעיד על זמן עבודה יותר רב) וזיהוי ביומטרי.

למעלה