איך תתארו את עצמכם?

KarinDi

New member
אפשר פרטים?

למי? לאיזו מטרה? בע"פ? בכתב? באמצעים אמנותיים?! יש אלפי אפשרויות. באמת.

גילושיט

New member
אשמח לשמוע :)

עליי להכין במסגרת לימודי קולנוע סרטון קצר המתאר את עצמי. אבל מה, ממש לא עולה לי כלום לראש. אין לי תחביב גדול שממלא את חיי ושאפשר לומר ש"יגדיר אותי" היטב. לצלם סתם חברים\משפחה\את החדר שלי נשמע בנאלי ומשעמם. ניסיתי לחשוב במילים מה מתאר אותי והאמת? די התקשתי.. אז באתי לנסות לשאוב רעיונות מפה, אולי יקפוץ לי משהו לראש :)

את יכולה

1. ללא דיבורים: לרשום בכל דף מילה אחת המתארת את אופייך, תחביבייך ועוד - מילה בכל דף. שבי מול המצלמה ותעבירי את הדפים אחד אחד (היה סרטון כזה כחלק מקליף). אגב, על הדף הראשון תוכלי לרשום 'ללא מילים' או 'אני ללא דיבורים'. תוכלי גם במקום מילים להדביק תמונות מהתחביבים שלך או דברים שאת אוהבת. 2. המשפט שלך - ממש לא עולה לי כלום לראש - תוכלי להשתמש בו ולהציג אותו, כאשר החלק העליון של הראש (אפילו תמונה שלך) פתוח לצד והתחביבים שעולים/נכנסים כלפי מעלה לתוך הראש, אפשר סולם או טיפוס חבל וכו'.... 3. משפט נוסף שלך - תחביב גדול - אפילו תחביב קטן שלך יכול למלא את חייך. תשתמשי בזה בכך שאת התחביב שלך תציגי בקטן, מכיוון "שאין לך תחביב גדול" - הבנת
את הכל אפשר ליצור מחומרי מיחזור או תמונות שלך או הצגת התחביב/ים שלך. יש לי עוד כמה, רק שחייבת לגשת לקלח את הילדים... אז ביי בנתיים. ובהצלחה וכמובן שנשמח לראות את הסרטון לאחר הגשתו. ליאת

אולי תלכי בכיוון של החיבור שלך לתחום הקולנוע

אם את לומדת לימודי קולנוע כנראה שאת אוהבת את התחום... אולי תקחי איזה סצנה מסרט שחור לבן או מסרט שאת מאוד אוהבת ותדובבי את הסצינה בצורה הומורסיטית/ אישית שתסביר איך את מתחברת לסרט או לדמות. בכיוון של מה שליאת אמרה, את יכולה לבחור שיר שאת מאוד אוהבת (או קטע משיר) ולצלם את עצמך במקומות שונים שקשורים לעולמך (הבית שלך/ הבית ספר/ העבודה וכד') כשאת מחזיקה שלטים עם מילות השיר ולהלביש את הצילומים על השיר... אולי לקחת את השיר של יהודה פוליקר "גם אני אוהב..." ולצלם אותך בפוזות מצחיקות לפי מילות השיר ולהלביש את זה לסרטון אחד והמסר יכול להיות שאת אוהבת הרבה דברים אבל אין משהו ספיציפי גדול כמו שאמרת... את יכולה גם להשתמש בשיר "אדם בתוך עצמו הוא גר", שיר מקסים שאפשר לקחת ממנו משפטים שיכולים להתאים אם את רוצה להעביר מסר שלא בא לך להיפתח יותר מדי.. אני זורקת רעיונות אז הם לא ממש מגובשים,ואני מקווה שהם מספיק ברורים, אבל אולי תמצאי בהם שימוש או זריקת כיוון.. בהצלחה :)

למעלה