איך תסבירו את זה?

שירוש 21

New member
איך תסבירו את זה?

היי אני חייבת לשמוע את דעתכם בדבר חברה שלי הכירה לי ידיד שלה שראה אותי, ואחרי שבוע אמר לה שהוא מעוניין להכיר אותי..אני הכרתי אותו רק בפנים.. קבענו להיפגש באתי אליו.. הייתי אצלו איזה חצי שעה.. היה ממש כייף משש התחברנו.הוא בדיוק מה שאני מחפשת (לפחות כך חשבתי).. שהייתי אצלו הסתבר לי שאנחנו לא יוצאים לבד אלא עם חבר שלו ומישהי שהוא יוצא איתה דייט ראשון..היינו ברכב הוא חיבק אותי והיא הגיעה.. אחת מעצבנת..לא מפסיקה לדבר..צפונית ברמות שאפילו לא בסרטים..בהתחלה הוא צחק עליה..הגענו לבית קפה (וכל פעם הוא זורק לי איזה משהו כזה שיודעים שהוא מתכוון להמשיך עם הקשר ולראות מה יצא) מאז שהייתו בבית קפה הכל השתנה!!! הוא דיבר רק איתה חקר אותה.. שניהם מדברים חבר שלו פה ושם זורק מילים ואני חושבת לעצמי "מה הולך פה לעזאזל"? הם החזירו אותי לבית.. הוא יצא איתי אמר לי שהיה נעים לו להכיר אותי ושהוא ידבר איתי...באותו לילה הרגשתי כל כך רע.. איך יכול להיות כזה דבר? בהתחלה ממש נהדר ופתאום הכל השתנה...עבר יום מאז ואין זכר...

2shani

New member
אם הוא נעלם לך אז במילא לא-

שווה טרחה או דיעה נוספת. מה עם הבחור השני? שיצא איתה, איפה הוא בכל העסק?...איך הגיב כשהם שוחחו ככה?...

שירוש 21

New member
בסבבה שלו

הוא הגיב סבבה הוא נראה לי חסר ביטחון בגלל זה יצאנו יחד איתם

drnaji

New member
יש עוד כ6 מליארד גברים בעולם

שילך עם המעצבנת\ותאמיני לי שתמצאי מישו אחר..

שירוש 21

New member
הוא לא הלך איתה

ראיתי תמונה שלו עם מישהי.. הוא פרפר...הכל קורה לטובה

למעלה